Ihatok kávét ha belefér a napi kalóriabevitelembe?
Két cukorral és sok tejjel iszom.
Üdítőt és édességeket és sós snackeket, gyors kajákat nem szoktam enni tehát ez az egy függőségem van.
Nem.
Életvitelváltáson mész keresztül. A kávé semmilyen formában nem egészséges: cukor / tej nélkül ihatnád, ami tönkreteszi a gyomordat, illetve a fogzománcodat is rendkívül erősen károsítja. Mondj le róla.
Helyette igyál rizstejet / mandulatejet holland kakaóval, édesítőszerrel.
"Üdítőt és édességeket és sós snackeket, gyors kajákat nem szoktam enni tehát ez az egy függőségem van."
Tehát mindent amitől hízol, és egészségtelen. Se cukor, se csoki, se snack, se semmi. SEMMI
Amugy meg nem kurv.a mindegy? Ha jol esik edd meg/ idd meg.
Mondjon le rola a kettes, igyon o rizstejet meg a hasonlo hulyesegeket 😆😆 az is ugyanolyan szar mint a tobbi, hiaba az van ra irva hogy egeszseges.
Naponta harom kavet iszom, cukorral es sok-sok tejjel (nekem!!) nem ferne bele a dietamba, mert ha csak egy deci tehentejjel innam/ kave, az mar napi kb 135 kaloria lenne, es a cukrot meg bele se szamoltam. Mivel nem akarok lemondani rola, ezert mindig mandulatejjel iszom (kb 16-20 kaloria van benne, amit en iszok/ deci) es cukor nelkul. Rizstej amugy pont egy szar opcio, sok benne a szenhidrat es a kaloria, tobb mint a tehentejben. Azonban ha a kerdezo nem kavezik annyit, vagy nem 2-3 deci tejet ert/ kave a sok alatt, akkor siman beleferhet.
Kakao semmivel se jobb, mint a kave, es hulyet is kapnek, ha azzal akarnam helyettesiteni :DD
Persze, nyugodtan. Minden belefér a diétába, ésszel és mértékkel, sokkal rosszabb, ha sanyargatod magad, hogy SEMMI ilyet nem lehet enni.
Én is iszok minden nap, kettőt is, sima tejjel ráadásul (bár én cukor nélkül, de nem a kalóriák miatt, hanem egyszerűen így szeretem), és nem hátráltat a fogyásban egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!