Mit tegyek hogy ne egyek unalmamban?
Probalj meg inni tobbet, ha tenyleg nem vagy ehes csak ennel meg akkor igyal helyette, vizet.
Esetleg egyel zoldsegeket nasira pl humusszal, vagy par kocka keseru etcsoki.
Nekem a mozgas is bevalt, edzes utan egy oraval nem is tudok enni, pedig elotte ehes voltam. Edzes utan egy protein shake, es mar el is telitodtem meg 2 orara.
Illetve gyakorolj onuralmat, vagy probalj meg foetkezesekre jobban laktatobb eteleket fogyasztani, hogy ne erezd ehesnek magad hamar.
Ne legyen otthon semmilyen nasi. Dobáld ki, vagy zárd el valahova ahol nem férsz hozzá csak úgy.
Legyen a hűtő tele zöldséggel, ha nagyon rámjön az ehetnék akkor azt rágcsálok vagy készítek egy salátát.
Nézz utána, mit jelent az "önuralom" kifejezés, és próbálj meg eszerint étkezni.
Ahányszor nasi után nyúlsz jusson eszedbe, nem vagy mókus, amelyik folyamatosan rágcsál, sem egy kölyökkutya, amelyik képes kontroll nélkül állandóan pukkadásig enni magát.
Legyen benned tartás.(ha már állítólag emberből vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!