Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek hogy ne egyek...

Mit tegyek hogy ne egyek unalmamban?

Figyelt kérdés
online oktatas es folyton csak itthon vagyok. unalmamban olykor falatozok, pedig nem kellene, de nem tudom hogyan alljam meg. nem vagyok ehes, de megis elhitetem magammal hogy igen

2021. febr. 3. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
98%

Probalj meg inni tobbet, ha tenyleg nem vagy ehes csak ennel meg akkor igyal helyette, vizet.

Esetleg egyel zoldsegeket nasira pl humusszal, vagy par kocka keseru etcsoki.

Nekem a mozgas is bevalt, edzes utan egy oraval nem is tudok enni, pedig elotte ehes voltam. Edzes utan egy protein shake, es mar el is telitodtem meg 2 orara.

Illetve gyakorolj onuralmat, vagy probalj meg foetkezesekre jobban laktatobb eteleket fogyasztani, hogy ne erezd ehesnek magad hamar.

2021. febr. 3. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Ne legyen otthon semmilyen nasi. Dobáld ki, vagy zárd el valahova ahol nem férsz hozzá csak úgy.

Legyen a hűtő tele zöldséggel, ha nagyon rámjön az ehetnék akkor azt rágcsálok vagy készítek egy salátát.

2021. febr. 3. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ragaszd be a hűtőajtót
2021. febr. 3. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is online tanulok. Minden szabadidőmet mozgással igyekszem tölteni. A sok ülést ellensúlyozni kell. Tornázz otthon, vagy menj el sétálni, kocogni! Tanulás közben pedig ne egyél, csak a megtervezett étkezési időkben, odafigyelve az evésre. Az is segít, ha tanulás közben legalább óránként felállsz, de nem enni, hanem kicsit járkálni, nyújtózkodni.
2021. febr. 5. 14:05
 5/7 anonim válasza:
100%

Nézz utána, mit jelent az "önuralom" kifejezés, és próbálj meg eszerint étkezni.

Ahányszor nasi után nyúlsz jusson eszedbe, nem vagy mókus, amelyik folyamatosan rágcsál, sem egy kölyökkutya, amelyik képes kontroll nélkül állandóan pukkadásig enni magát.

Legyen benned tartás.(ha már állítólag emberből vagy)

2021. febr. 8. 08:58
 6/7 anonim válasza:
100%
Igyál sok-sok vizet. És sportolj valamit, attól kevésbé érzed majd magad éhesnek. A lényeg, hogy foglald le magad. Olvass, videó játékozz. Csak vigyázz, hogy ne függj rá.
2021. febr. 24. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
zárd el a nasikat egy zárható szekrénybe, a kulcsot meg vidd le a pincébe v vhova, h mozogni kelljen érte...
2021. febr. 28. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!