Még csak reggeliztem, de máris összejött 700kcal, pedig figyeltem az arányokra. Mit rontottam el?
Alapvetően most nem vagyok szigorú diétán, csak napi 1600 kcalon belül szeretnék maradni.
7-kor reggeliztem, íme:
2 főtt tojás
2 szelet magvas kenyér (50g) vékonyan pestoval
Fekete kávé +2dl 1.5%-os tej
Tízórai 9.30-kor:
Zabkása 30g-ból, 60g gyümölcsjoghurt és 40g cottage cheese
Direkt két fázisra szedtem a reggelit, mert 2-3 óra után már halálosan éhes tudok lenni. Ma délután kajarendelés lesz a barátommal és ezért nem örülök, hogy már a reggelem is ily "dús". Mivel van itt a gond?
A tízórai nagyon sok, olyan mint egy második reggeli. A reggeli jó volt.
Amúgy elég gáz, hogy jönnek itt a ch rossz, az az ördögtől van dumával egyesek, és adják a teljesen hülye tanácsokat azoknak, akik azt se tudják, hogy kezdjenek neki az egészségesebb táplálkozásnak. Aki nem eszik ch-t, ok, csinálja, tegye magát tönkre, de ne adjon tanácsot.
Bocsi az offèrt.
Reggeli jó.
Tízórai legyen egy alma vagy más gyümölcs vagy egy kis keksz. Ne egy újabb reggeli.
én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy szerintem 2500 kalóriáról rögtön 1600-ra átállni eléggé nehéz lesz, és veszélybe kerülhet az elszántságod (mint említetted, már 2 és fél óra elteltével farkaséhes vagy, ezt elég nehéz kibírni hosszú távon, ha nem szoktatod hozzá magad). ha éhes vagy, egyél.
de esetleg próbáld kitolni a két étkezés közötti időt.
kísérletezz, hogy mi működik, melyik pozitív változtatást bírod egész jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!