Még csak reggeliztem, de máris összejött 700kcal, pedig figyeltem az arányokra. Mit rontottam el?
Alapvetően most nem vagyok szigorú diétán, csak napi 1600 kcalon belül szeretnék maradni.
7-kor reggeliztem, íme:
2 főtt tojás
2 szelet magvas kenyér (50g) vékonyan pestoval
Fekete kávé +2dl 1.5%-os tej
Tízórai 9.30-kor:
Zabkása 30g-ból, 60g gyümölcsjoghurt és 40g cottage cheese
Direkt két fázisra szedtem a reggelit, mert 2-3 óra után már halálosan éhes tudok lenni. Ma délután kajarendelés lesz a barátommal és ezért nem örülök, hogy már a reggelem is ily "dús". Mivel van itt a gond?
Az a baj hogy ez rengeteg ch, hiába van meg a kcal, ha a reggelidbe 3x annyi a ch mint egy nap kéne.
Íme én mit eszek ma, 36 g ch, 1200 kcal, 106 g fehérje.
Reggeli: 2 tojásból rántotta, egy nagyon pici tejföllel
Tízórai: kb 12 db eperből turmix vízzel
Ebéd: 500g párolt hagymás gomba, 40 dkg csirkemellel
Uzsi: tartalmas ebed utan siman egy meleg tea
Vacsi: 3 főtt tojás
Ahaa! Így már más. (1-2 vagyok)
Akkor azt javaslom ne is számolj, én a legelején így kezdtem: finomított cukor, liszt, olaj 0. És ennyi. Nem ehettem olyat amibe van. A tk lisztet és édesítőt meghagytam, de azt se szabad túlzásba vinni. Kezdj így:)
1: jó étvágyat ehhez a diétához, nem tudom mióta csinálod, de 1 hónap múlva majd írd meg, hogy bírod...
Kérdező, a reggeli oké volt, viszont tízóraira megreggeliztél mégegyszer, ezért sok összességében a kalória. Köztes étkezésnek mindig csak picit kell enni, ha lefelezed azt az adagot, már jó lesz. Illetve azt is tapasztald ki, hogy egyáltalán a te testednek jó-e, ha köztes étkezéseket is beiktatsz, mert hiába nyomatják mindenhol, hogy egyel 2-3 óránként, nem mindenkinek válik be. Van, akinek bőven elegendő a napi 3 kaja, és semmivel sem egészségtelenebb.
Ha kiszámoltad, hogy ez 700 kalória, akkor nyilván tudod, hogy mi dobta meg ennyire.
Szerintem ez olyan, mintha kétszer reggeliztél volna. Csak 2,5 óra telet el. És tízóraira is nagyon laktatót ettél. Zabkása, túró. Ezek hamar eltelítenek.
Reggelizz egyszer és utána ebédelj 4 óra múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!