Helyre tudom hozni?
Nagyon kétségbe vagyok esve. Tudom el rontottam és azóta már megbántam. Nagyon sajnálom ezt nem akartam. Ha tudtam volna hogy ez lesz belőle nem így csinálom. A helyzet az hogy koplalással fogytam le és azóta nem jött meg a menstruációm azaz 3 hónapja. Nagyon megvagyok ijedve hogy már nem hozhatom helyre. Azóta már többet eszem 1500-600 Körül mert ez a súlytartóm. A súlyom is a normális tartományba esik. 159/57
Mit tegyek hogy újra megjöjjön a? Valaki volt már hasonló helyzetben? Neki mi vált be?
Gyógyszert nem szeretnék rá szedni mert az nem valódi lenne stb.
Nincs nagy baj, ne aggódj! Nekem végig kellett néznem azt, ahogy egy ismerősöm anorexiássá válik. 164 cm, és hozzá volt 32 kiló. Persze miután elment a végletekig, megjött valamennyire az esze, úgyhogy most eszik rendesen. Neki sem jött meg a mensi legalább egy évig, de amikor stresszmentesebben kezdte élni az életét, megjött.
Úgyhogy ezt tanácsolom neked is, legyél türelmes, ne aggódj annyit. Ami késik, nem múlik😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!