Ez így jó taktika?
Figyelt kérdés
Nem bírok éhes lenni, 1450 kcal az alapanyagcserém, viszont ha annyit eszek este éhes maradok, és nem alszom jól. El szoktam menni egy nagyon sétálni a kutyámmal, egy olyan 1 óra, 1,5órás túra lehet(falun lakom), arra szoktam számolni 300-350 kalóriát. Hogyha ezt még hozzácsapom az alapanyagcserémhez, akkor már nem szoktam nagyon éhes maradni, és bírhatóbb a diéta. Emellett még most Jobb híján otthon tornázok, heti 4-5 ször, vagy futok egy órát(kb 500kcal). Így tudnék fogyni?2020. nov. 11. 11:23
1/11 anonim válasza:
1 óra séta nem hinném, hogy elégetne 300 kalóriát, sajnos. Én ennyit 1 óra edzéssel szoktam elégetni.
2/11 anonim válasza:
Mitől ilyen kevés az alapanyagcseréd? Nem számoltál rosszul?
Nem az ennyi, ami a túléléshez kell, ha semmit sem csinálsz, csak fekve vegetálsz?
3/11 anonim válasza:
132 kg vagyok, nekem kell 1.500 kcal ahhoz, hogy ágyban fekve ne dögöljek meg. Számold újra.
4/11 anonim válasza:
3: Te is rosszul számoltál. Nem lehet ennyire kevés.
6/11 anonim válasza:
#1 a kalória számlálók nekem 1 óra sétára 200-300 kcal-t írnak ki gyorsaságtól függően, szóval az 1-1,5 óra séta lehet annyi.
7/11 anonim válasza:
#6 hát nem tudom, ha 1 óra sétával el lehetne égetni ennyi kalóriát, akkor kb.nem lenne túlsúlyos ember.
8/11 anonim válasza:
A 300 kcal-t 6 km/h-nál írta, ami már elég gyors séta. Meg nyilván testsúlytól, életkortól is nagyban függ.
9/11 A kérdező kommentje:
1 óra futással égették kb 500-550 kalóriát, az 60-90 perc közti sétára számoltam kb 300 kalóriát, de most elbizonytalanodtam, hogy soknak számoltam e🥺. Tényleg 1450 az alapanyagcserém.
2020. nov. 11. 17:35
10/11 Mr.Q77 válasza:
Kérdező:
Bár nem tudjuk az adataid (kor/nem/súly stb) de az általad megadott elégetett kcl értékek 50-60% val számolj ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!