Mitől hízhattam?
Teljesen kétségbe vagyok esve, 5 hónapja diétázok és 4hónapja rendszeresen sportolok folyamatosan teljesítményt növelve. - 10kg ba vagyok már, de nem hogy semmi változást nem látok, de egy hét alatt híztam másfél kilót (62.2 ről 63.4 re). Fogalmam sincs hogy, kalóriát számolom, napi 1000 - 1100 között szoktam enni, és egy hónapban egyszer tartok csaló napot, akkor csúszik be szigorúan egy tábla csoki. Előtte lévő nap böjtölök, és utána lévő nap is, de mindig 24. Én van, így ez nem kavarhatott be!!
Testképzavarban szenvedek, ezért ilyen fontos nekem ez.... Kérlek, segítsetek, nem értem miért lehet!
1200kcal alá nem szabad menni, ezzel csak arra kondícionálod a testedet, hogy tartalékoljon. Hány cm vagy? A súlyod befolyásolja napi szinten, hogy mit ettél, mennyit ittál, mikor ürítettél, mennyi bélsár maradt a beleidben, nőként pedig a hormonháztartásod is, lehet, hogy következő héten -1,5-2kg lesz.
Ha testkép zavarod van mindenképpen pszichológushoz kellene járnod rendszeresen.
160 centi vagyok.
6 évig jártam pszichológushoz, vele fáradtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!