Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos hülye voltam, tudom. Elkezdtem koplalni. 5 hónapig tartott. Viszont tegnap megfogadtam hogy le állok mert ez így nem jó. 5 hónap alatt sikerült fogynom 10 kg-ot amire nagyon büszke vagyok. Most tartok ott hogy most már csak tartani szeretném a súlyomat de félek hogy vissza hízom. Eddig 300-400 kclt edtem, és tegnap óta ki terjedt 1000-re. Meg jelenleg nem láttam változást de sajnos biztos vagyok benne hogy hízni fogok. Mit tegyek hogy ne hízzak vissza? Amit tudni kell hogy most is, és a koplalás közben is sportoltam. Van is rajtam pár izom. Az segítene ha fokoznám a sportot?2020. okt. 23. 13:01
11/14 anonim válasza:
Ti ezt el is hiszitek, hogy napi 200 kalóriát evett és 500-at leadott? ez nem igaz...
Más, mondd már meg, milyen sporttel adsz te le napi 1500 kalóriát, hogy tudsz ekkprát hazudni?
12/14 anonim válasza:
Tényleg hazudsz. 5 hónap alatt 10 kilót normális, egészséges étrend mellett ad le az ember, a te adataiddal mondjuk napi 1500 kalória mellett.
13/14 anonim válasza:
1500 kalóriát milyen sporttal lehet elfogyasztani naponta?
14/14 anonim válasza:
Szerintem állj neki ismét s számolásnak... Ha csak 1500kcal lenne is a szükségleted, akkor 400kcal -lal 1100kcal DEFICITBEN lennél. Ez már éhezés.
Ez 150 nap alatt 165000kcal. Mivel minden gramm (!)eltárolt(!) zsirból 7kcal energiát nyerhet a szervezet, ez azt jelenti, hogy 23,5kg-ot kellett volna fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!