Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos hülye voltam, tudom. Elkezdtem koplalni. 5 hónapig tartott. Viszont tegnap megfogadtam hogy le állok mert ez így nem jó. 5 hónap alatt sikerült fogynom 10 kg-ot amire nagyon büszke vagyok. Most tartok ott hogy most már csak tartani szeretném a súlyomat de félek hogy vissza hízom. Eddig 300-400 kclt edtem, és tegnap óta ki terjedt 1000-re. Meg jelenleg nem láttam változást de sajnos biztos vagyok benne hogy hízni fogok. Mit tegyek hogy ne hízzak vissza? Amit tudni kell hogy most is, és a koplalás közben is sportoltam. Van is rajtam pár izom. Az segítene ha fokoznám a sportot?2020. okt. 23. 13:01
1/14 anonim válasza:
Koplalás után teljesen természetes némi gyarapodás, nem tudod kikerülni. 5 hónap alatt 10kg-ot fogyni koplalás nélkül is megy, teljesen feleslegesen tetted, ráadásul a hormonrendszered és az anyagcseréd is hazavágtad vele.
Milyen magas vagy, hány kg, nemed? Mit és mennyit sportolsz?
2/14 anonim válasza:
Nonszensz, amit írsz. Ha 5 hónapig napi 300-400 kalóriát ettél volna, nem 10 kilót fogytál volna, hanem kórházban lennél. Jobb esetben. Rosszabb esetben temetőben. 1000 kalória egy nap még mindig erősen fogyókúrás, igaz semmilyen adatodat nem ismerjük.
3/14 A kérdező kommentje:
Hát igazából össze vissza edtem volt mikor 400 kcl hónapos volt, volt mikor 500 de tényleg összevissza és volt mikor 200 de az utóbbi 2 hónapban 300 volt, azért írtam. Most vagyok 57 kg 159bcm. De a sport az segíteni fog nem?
2020. okt. 23. 13:44
4/14 A kérdező kommentje:
3 órát szoktam edzeni, eddig 500 kclt égettem el most váltottam 1500ra.
2020. okt. 23. 13:45
5/14 anonim válasza:
Leírnád, hogy mit ettél egy nap?
6/14 anonim válasza:
Tehát jelenleg 1000 kalórián élsz és te naponta 1500-at sporttal akarsz elégetni? Sajnálom, de ez már pszichológiai eset. Hány éves vagy?
7/14 A kérdező kommentje:
#6 tegnap óta eszem 1000 kcl körül és tegnap óta kezdtem el ezt a nagy kcl égetést. És 16 éves vagyok.
2020. okt. 23. 14:00
8/14 anonim válasza:
Írd le eddig mit ittál/ettél? Menstruálsz?
9/14 anonim válasza:
Szüleid ezt az irdatlan marhaságot rád hagyják? A szervezeted fejlődésben van, legalább 1500 kalóriára szükséged lenne még sport nélkül is. Teljesen felesleges annyit edzened egy nap. Ha ezt így folytatod, teljesen ki fogsz készülni testileg és mentálisan is.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem, a szüleim sem akarják ezt épp ezért szeretnék segítséget kérni hogy mit tegyek hogy ne hízzak vissza és tudjam tartani a súlyomat.
2020. okt. 23. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!