Ennyire ingadozna a súlyom? Ez lehetséges vagy csak a mérleg szórakozik?
10kgt fogytam eddig, látszik, én is látom. Most kb 1,5 hónapja 138 és 136kg között ingázik, oda vissza. Egyik napról a másikra 0,7kg felmegy amit nehezen tudok újra ledolgozni. Bevallom, van hogy lemegy egy fagyi vagy valami édesség de minden esetben kalóriakereten belül maradok. 1400kcal/nap
23N 162cm
Persze, főleg mivel nő vagy. A hormonok, ciklus, stb. jelentősen közrejátszik abban, hogy mennyi vizet raktároz a szervezeted.
Nekem menstruáció előtt 1-2 kiloval többet mutat mindig a mérleg, mint a ciklus többi napján.
Ennyit simán ingadozhat. Én ~112 kilóról indultam, akkoriban egy ivós-evős bulis este után simán voltam 115 is, majd két nappal később reggel mérve már 111 alatt.
Ahogy írták az a legjobb, ha reggel méred magad, illetve nekem úgy jobb volt, hogy nem naponta, hanem hetente mérek és így nem őrülök meg, hogy éppen fél kilóval több vagyok valamelyik nap mint kéne.
Köszi mindenkinek.
Mindig reggel mérem magam. De ez az ingadozás kikészít főleg hogy kb másfél hónapja ez megy 😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!