Kérdezektőled kérdése:

Mennyit ehetek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 160 cm, 64 kg,és nagy diétába vagyok. (3 hónap alatt leadtam 8 kilót)

Viszont imádom a zabkását 😄 napi 7-800 kc t viszek be, és suli mellett rendszeresen kondizok. Kérdésem tehát az lenne, hogy hány zabkását ehetek meg egy nap?

2020. szept. 2. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Emeld fel a kereted 1200-ra, mert egészségtelen, amit csinálsz. Annyit ehetsz, ami a keretedbe belefér, de ésszerűen 1 adagot, mert nem fedezné a tápanyag szükségleted, ha egész nap ezt ennéd.
2020. szept. 2. 16:22
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha kettőt eszek egy nap? 😅 Próbálok többet enni, de itt mindig megállok a kalóriákban. Most edzés előtt ettem egy zabkását, nem tudom mennyire jó e
2020. szept. 2. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha hosszútávon ilyen keveset eszel, biztos, hogy fogyni fogsz, de a szervezeted rááll egy tartalékoló üzemmódra, hiszen azt hiszi éhezés van és mindent el fog raktározni, amit el tud. És ha egyszer megemeled a beviteled, ami el fog jönni, mert ez tarthatatlan nagyon hosszútávon, akkor sokkal többet fogsz felszedni, mint amit most leadsz. Inkább próbálj egy egészséges életmódot kialakítani magadnak és azt tartani.
2020. szept. 4. 08:23
 4/7 A kérdező kommentje:
És ha fokozatosan vinném fel a kalória bevitelemet, akkor is elhíznék?
2020. szept. 4. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg már 1200kcal-t eszel azóta, ha tartod egy-két hétig, akkor mehetsz feljebb is úgy hogy tovább fogyjál, hiszen a sport is növelhetővé teszi a keretet.
2020. szept. 4. 14:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, 800 at érem el, de nagyon sokszor van bűntudatom, és jóllakottság érzetem
2020. szept. 4. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyilván, mert ezek a kezdődő anorexia tünetei, jó volna, ha segítséget kérnél a szüleidtől, mert nem lesz jó vége. Egész életedben küzdeni fogsz vele, ha nem sikerül megállítani.
2020. szept. 4. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!