Napi kb. 1100-1200 kalória éhezésnek számít?
Napi maximum 1200 kalóriát fogyasztok, minden nap kb. 1 órát futok mellé, van, hogy picit többet. Pl. Így néz ki egy átlagos napi étkezésem:
Reggeli: 1 dl espresso kávé, 2 dl 1,5%os tej, pici vegán fehérjepor + hozzá valamilyen gyümölcs, pl. egy őszibarack és egy szilva
Nasi: cukormentes müzliszelet
Ebéd: rántotta 2 tojásból + egy kicsi tonhal konzerv saját levében + paradicsom/uborka, vagy ha nem ezt eszem, akkor pedig két szelet fehérjekenyér csirkemellsonkával, sajttal, kukoricával ilyen melegszendvicsként megsütve
Vacsora: görög joghurt banánnal+pár szem olajos mag, vagy zabkása bogyós gyümölccsel, vagy egy cukormentes kakaós csiga + hozzá egy alma
Ezekből szoktam válogatni általában, és igyekszem minél több vizet fogyasztani.
Ellenben soknak szoktam érezni ezt a mennyiséget, és bűntudatom van, ha túllépem ezt a kalória keretet, ilyenkor mindig kompenzálok úgy másfél óra futással.
Sokszor szédülök, állandóan fáradt vagyok, nehezen tudok koncentrálni, pedig szerintem “tisztán” étkezem, és tényleg rendesen sportolok. Többet kellene ennem?
20/L
Ha bűntudatod van az evéstől, akkor anorexiás vagy.
Nekem betegség miatt volt kóros étvágytalanságom, mégis tudtam, hogy keveset eszem, bűntudatom sose volt. Amint érzékeltem a problémát, orvoshoz mentem, pedig fiatalabb voltam, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!