Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sikerült fogynom kb 20kgt,...

Sikerült fogynom kb 20kgt, viszont a hasam változatlanul nagy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Edzzél is kőkeményen hasra! :)
2020. aug. 18. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem, súly, magasság?
2020. aug. 18. 00:54
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
#2 elgurult a gyógyszered?
2020. aug. 18. 06:07
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy lehet ?

Valamit benéztél,először mindég a pocak látszik kisebbnek .

Vagy lehet sör diétán vagy ?

2020. aug. 18. 10:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok 170-2 cm és 71kg
2020. aug. 18. 10:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem látod magadon a változást, mert fokozatos volt. Ekkora súlycsökkenésnek a ruháidon látszania kell, meg a mérőszalag is mutatja, de ha eddig nem mérted magad, akkor az nyilván nem segít. Szóval a régi ruháidat próbálgasd, tuti lógnak már rajtad, ha épp le nem esnek.

Hasonlók a paramétereim, 176 centi vagyok és 72 kiló, 28 kilót fogytam. Rajtam a korábban nagyon feszes cuccok is lógnak, meg a nadrágok, amik bevágtak, konkrétan leesnek. Ennek ellenére még mindig "nagy" a hasam, mert sajna olyan fajta vagyok, hogy sose lesz darázsderekam. Viszont tök jók a lábaim, a fenekem, meg ha fogyok még pár kilót, akkor a pocak is fog alakulni, gondolom nálad is hasonló a helyzet. Úgyhogy kitartás, meg némi hasizom gyakorlat, és jó lesz ez, persze az alkatodhoz mérten. :)

2020. aug. 18. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog, hogy változatlanul, biztos, hogy sokkal kisebb lett. A megadott adatok szerint még mindig van rajtad súlyfelesleg, sajnos aki alma alkat (én is), annak ropi végtagjai, én nem létező feneke lesz, mire a hasa eltűnik. Legyél türelmes, még pár kilót nem ártana fogynod a normál BMI-t még csak most érted el.
2020. aug. 18. 11:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Persze, fogyni szeretnék még 5 kgt
2020. aug. 18. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha alma alkatú vagy, akkor nem is leszel olyan mint pl egy homokóra vagy körte akiknek karcsúbb derekuk van és inkább csípőben erősek. Mozogj minél többet, erősíts hasra is, hozd ki amit tudsz, de az alap testalkadodat el kellene tudni fogadni.

Én pl homokóra alkat vagyok bár még fogyásban, a derekamhoz képest széles a csípőm, és ezen nem tudok változtatni. Igaz, engem nem is zavar. Mindent megteszek, hogy normál szintre vigyem le a súlyomat, de Megtanultam elfogadni magam és nem problémázok olyasmin ami adottság.

Mostani méreteim 175cm- es magassághoz, mellbőség 113cm/ derék 85cm , csípő 115cm és 114 kg vagyok éppen, 56 kg fogyás után. Hatalmas a hátsóm, és ez, hiába fogyok, arányaiban nem fog változni, csak mivel még fogynom kell kisebb lesz valamivel.

2020. aug. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!