Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Elromlott a mérleg? 🤣

Elromlott a mérleg? 🤣

Figyelt kérdés
Július 9dikén elkezdett mozogni le felé, akkor voltam 87kg, ma mértem magam július 20dikán akkor pedig 84kg ez lehetséges? 🤣 88kgrol indultam május 19dikén kezdtem a diétát. 160cm vagyok 20 éves nő.

2020. júl. 20. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes hetente mérni magad, azonos időpontban, lehetőleg wc-zés után. A 4 kg teljesen korrekt lehet, lehet, hogy a 87 is már 86 volt. Nem beszélve, hogy nő vagy, menstruációkor pld. meghökkentően sokat tud mutatni a mérleg.
2020. júl. 20. 00:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha figyelembe vesszük, hogy a tényleges fogyást felerősíthette az akut ingadozás, plusz kezdetben lemegy pár kiló a belekben levő kevesebb kaja stb miatt, teljesen reális, nincs baj a mérleggel. Remélem, megerősít lelkileg ez az eredmény és így még kitartóbb leszel :-) De ha ezután lassabban fogynál, az ne keserítsen el.
2020. júl. 20. 05:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez reális lehet. Ahhoz, hogy a súlyméréseket egymáshoz tudd hasonlítani, érdemes heti max 2 szer mérni magad, mindig reggel, wc után, étkezés előtt, ugyanabban a ruhában. Így fogod tudni össszehasonlítani, de még ebben is lehet minimális ingadozás. Pl ha előző nap több széndhidrátot ettél vacsorára, akkor másnap egy kicsivel több vizet tart vissza a szervezet és ez ideiglenesen súlyban is több lesz.

Egyébként pedig közepes és nagy mennyiségű túlsúlynál az elején normális, hogy gyorsabb az ütem, de az normalizálódni fog és belassul majd egyenletesre

2020. júl. 20. 10:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, tovább folytatom a célomig. ☺️ Azt hittem elromlott. 😂 Mert eddig semerre sem mozdult. Heti 1szer fogom akkor mérni magam, ugyan abba az időben. Köszönöm. ☺️☺️
2020. júl. 20. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!