Elromlott a mérleg? 🤣
Figyelt kérdés
Július 9dikén elkezdett mozogni le felé, akkor voltam 87kg, ma mértem magam július 20dikán akkor pedig 84kg ez lehetséges? 🤣 88kgrol indultam május 19dikén kezdtem a diétát. 160cm vagyok 20 éves nő.2020. júl. 20. 00:13
1/4 anonim válasza:
Érdemes hetente mérni magad, azonos időpontban, lehetőleg wc-zés után. A 4 kg teljesen korrekt lehet, lehet, hogy a 87 is már 86 volt. Nem beszélve, hogy nő vagy, menstruációkor pld. meghökkentően sokat tud mutatni a mérleg.
2/4 anonim válasza:
Ha figyelembe vesszük, hogy a tényleges fogyást felerősíthette az akut ingadozás, plusz kezdetben lemegy pár kiló a belekben levő kevesebb kaja stb miatt, teljesen reális, nincs baj a mérleggel. Remélem, megerősít lelkileg ez az eredmény és így még kitartóbb leszel :-) De ha ezután lassabban fogynál, az ne keserítsen el.
3/4 anonim válasza:
Ez reális lehet. Ahhoz, hogy a súlyméréseket egymáshoz tudd hasonlítani, érdemes heti max 2 szer mérni magad, mindig reggel, wc után, étkezés előtt, ugyanabban a ruhában. Így fogod tudni össszehasonlítani, de még ebben is lehet minimális ingadozás. Pl ha előző nap több széndhidrátot ettél vacsorára, akkor másnap egy kicsivel több vizet tart vissza a szervezet és ez ideiglenesen súlyban is több lesz.
Egyébként pedig közepes és nagy mennyiségű túlsúlynál az elején normális, hogy gyorsabb az ütem, de az normalizálódni fog és belassul majd egyenletesre
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, tovább folytatom a célomig. ☺️ Azt hittem elromlott. 😂 Mert eddig semerre sem mozdult. Heti 1szer fogom akkor mérni magam, ugyan abba az időben. Köszönöm. ☺️☺️
2020. júl. 20. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!