Miért nem mutat kevesebbet a mérleg?
Figyelt kérdés
1300kcal szoktam enni,makróim: 33%ch,33%fehérje,34%zsír, ezeket szépen be is tudom tartani, napi étrendem, zabkása, tojás(fött,rántotta) zöldségek(paradicsom,uborka, paprika, káposzta), néha húsleves, főtt csirke hús(csirke mell, felső comb), 2-2,5l víz. 160cm vagyok és 88kg, 65kg szeretnék lennék május 19-én kezdtem az egészet, július 9-én mutatot 1kg kevesebbet a mérleg, Centiben az egész 2cm. HIIT szobabiciklizést csinálok, heti 4-5x. Nem értem tényleg. Most női napok előtt állok, és többet mutat 2-3kgval. Ez normális hogy ilyen sokkal? Vagy vissza híztam? 1600kcal a kalória deficitem. Előre is köszönöm a válaszokat! ☺️2020. júl. 15. 17:41
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, rá keresek. ☺️
2020. júl. 17. 01:43
12/12 anonim válasza:
Várd meg a laboreredményt, a pajzsmirigyhormonokat is nézesd meg, főleg, ha az alulműködés egyéb tüneteit is tapasztalod.
Annyit érdemes tudnod, hogy elvileg 4 alatti TSH normális, valójában viszont 2 alatt kellene lennie. Nekem 3 körül volt, ezzel szép lassan híztam és nem tudtam fogyni, az alulműködés legtöbb tünetét produkáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!