Valoban kevesebbet kellene ennem? Ha a mérleg Ennyit mutat akkor az annyi?
Hétköznap rendesen eszem. Hétvégén van az,hogy néha olyan is becsúszik,aminek nem kellene. Hétköznap majdnem mindennap edzem ( többnyire kocogás). 85 kg vagyok pajzsmirigy alulmüködéssel. Például ma ettem két szelet kenyeret. Hétköznap meg 200g bulgur\rizs csirkemell vagy ch csökkentett lisztből 60g kenyér..szoktam enni. Suliba járok ha ennél kevesebbet eszem nagyon fáj a fejem. Igy fogyhatok zsírból vagy a mérleg a valót mutatja,hogy egyáltalán nem fogyok?
Köszönöm a válaszokat
Mennyi a rizs nyersen s mit eszel még? Mert ha csirkemell és pár deka szénhidrát, akkor csodálom, hogy nem fáj a fejed ennél is, hisz alig eszel.
Mióta csinálod ezt? A testsúly ingadozik, az első hetekben simán elfedheti a fogyást akár egy kis vízvisszatartás is...
Miért pont kenyeret eszel? Ha kevés a beviteled, legalább az legyen tápanyagdús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!