Hány kg-nak nézek ki? (170 cm vagyok)
2020. júl. 13. 12:23
32/38 anonim válasza:
Most hízik a mája, hogy mindenki le van sápadva, hogy ő aztán mennyire vékony.
Grat, ügyi vagy, szuper vékony vagy.
Most örülsz?
Mégis minek tettél fel egy ilyen kérdést egy fogyókúrás topicban?
Ja persze, hogy mindenki el legyen ájulva tőled. Istenem....
33/38 anonim válasza:
De igazabol csak a labai nagyon ropik, hasi hizasra tökre hajlamos lesz, ez latszik, kb 10-15 ev.
34/38 anonim válasza:
Kétlem, hogy mindenki el lenne ájulva tőle, ugyanis szerintem egyáltalán nem néz ki jól, ha valaki ilyen vékony. Semmi nőies formája nincs. 15-20 kilót felszedhetnél, hogy nőies legyél.
35/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Egyébként anorexiából gyógyulok :)
2020. júl. 14. 16:40
36/38 anonim válasza:
Szegény kérdező csak feltett egy ártatlan kérdést. Erre mindenki nekiugrik és mindenféle baromsággal vádaskodik anélkül, hogy tudnának bármit is. Utálkozás és rosszindulat.. gusztustalanok vagytok. :)
37/38 Tabbouleh válasza:
Egyél többet pls, rossz rád nézni :( de ha gyógyulsz, és tényleg beleadsz mindent akkor hajrá! Én is ebből gyógyultam, nem magas lóról akarok neked prédikálni..
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!