Hány kg-nak nézek ki? (170 cm vagyok)
2020. júl. 13. 12:23
11/38 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok. Ha így néznék ki, kb. 35 kiló lennék. Szerintem hívd a mentőket, amíg nem késő.
12/38 anonim válasza:
45, ez elég egészségtelen, orvosokra lesz szükséged ha folytatod. Ez a súly hiánybetegségeket tükröz és biztos vagyok benne, hogy már nem menstruálsz. Vigyázz magadra!
13/38 anonim válasza:
Jesszus, és még a felsőteste nem is látszik a pólóban. :-O
14/38 anonim válasza:
olyan 48 körül, szedhetnél fel egy kis izmot
15/38 anonim válasza:
50 kg körül.
És még ennél tovább akarsz fogyni? Ez már nem egészséges.
Egyébként tetszik a stílusod😄
20/L
16/38 anonim válasza:
vékony vagy nagyon, nem ártana eljárnod egy konditerembe vagy aerobikra rendszeresen
17/38 anonim válasza:
Azt nem tudom de fantasztikus a formád , akkor is jól mutatsz ha még 10 kg van rajtad . Fogyni nem kell már .
18/38 anonim válasza:
Igen, sovány vagy. (Tudjuk, hogy ezt akartad kérdezni).
Szedj fel pár kilót.
19/38 anonim válasza:
45-48kg, próbálj meg pár kilót felszedni, nem a kinézet miatt elsősorban, hanem az egészséged miatt
(nagyon tetszik a pólód)
18L
20/38 anonim válasza:
57, o labad van es hajas a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!