Lányok! Szerintetek hogy nézek ki?
Az osztályban a lányok többségének tetszem, de én valahogy mégse tartom magam valami jóképűnek. Kíváncsi lennék, ti mit gondoltok rólam. :D
Egy kicsit hülye fejed van !
UI:nem kicsit nagyon !
Most csaj vagy, vagy pasi?
Ha csaj jól nézel ki, ha pasi, fordulj plasztikai sebészhez :)
mint egy wc.szarosan hagyva! Olyan a fejed én így még a kertbe se mernék kimenni nemhogy az iskolába elmenni fordulj plasztikai sebészhez!
:D
Szia !
Kinek mi a szép de tudd meg ez a kérdés soha sem fog lekerülni az internetről és mindenki ki fog röhögni aki csak megnézi ezt a kérdést . Az internet nem játék jó lenne ha megtanulnád . Sok megaláztatás fog még érni ez miatt a kérdés miatt . 12-13 évesen foglalkozz mással ne a szépséggel , a szépség relatív . Próbáld elfogadni magad !
Ha én lány lennék nem azért nem tetszenél mert "így nézel ki" hanem azért mert legbelül egy sza.r ember vagy , látszik a kérdéseden és a képeiden a személyiséged meglehet állapítani csak menőzni próbálsz a csajoknak a kemény legényt játszod és be állsz azok közé akik a gyengébbeket bántsák . Próbáld elfogadni magad és legyél egyéniség ne mindig másoknak akarj megfelelni ! Ha egy lánynak tetszel így akkor máshogy is tetszeni fogsz !
A személyiségeden változtass !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!