Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezekkel az értékekkel fogyhatok?

Ezekkel az értékekkel fogyhatok?

Figyelt kérdés

Leírom a mai napom.

2,5 óránként eszem.

Reggeli: 7és17 műzliszelet

Tízórai: fehérje shake

Ebéd:200g natúr sült csirkemell, főtt karfiollal

Uzsi: 500g sárgadinnye (itt kicsit sok, tudom)

Uzsi 2: 1 csomag 7és17 lapkenyér

Vacsi: 170g natúr sült csirkemell és 1 paradicsom, 5db olívabogyó

Ez mind: 1300kcal

Zsír:20g

Szénhidrát: 115g

Fehérje: 155g

22N

160cm/145,7kg

2020. júl. 6. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet, de ezt nem hiszem, hogy fogod bírni. Ez a kalória keret az eddiginek ami a súlytartásodhoz kellene a fele, érdemes volna emelni rajta, és amikor lemegy 30-40kg, csökkenteni.
2020. júl. 7. 01:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, napi 1300 kalóriával (ha tényleg annyi) valószínűleg fogyni fogsz.
2020. júl. 7. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Mennyit ettél korábban? Az egyes jól mondja, nem érdemes ennyire drasztikusnak lenni, mert hamar elvész a kitartás, illetve ha megáll a fogyás, ezt a kalória mennyiséget hova csökkented? (Sehova) Érdemes a korábbi adatokhoz képest 500-1000 kcal-val kevesebbet enni, majd ha lassul a fogyás, tovább csökkenteni.
2020. júl. 7. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Ne egyél ilyen gyakran.
2020. júl. 7. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Fogyhatsz persze, de sokàig nem fogod bírni ilyen kevés energiàval.

Én tavaly vàltottam életmódot, 80-85 g szénhidràttal, 2300-2400 kalóriàra jövök ki/nap de nem korlàtozom, ennyi esik jól, és 50 kilót fogytam. Most tartok 120 kilónàl.

Ilyen súlynàl, ha mindenàron kalóriàkat akarsz szàmolgatni, ne vidd le egyből ilyen alacsonyra. Nem jàrsz jól.

Nekem azért lett ekkora súlyfeleslegem mert évekig úgy próbàltam lefogyni hogy túl keveset ettem, de egy idő utàn nem bírtam màr tartani, és a többszöröse jött vissza. Eredetileg " csak" 35 kg feleslegem volt. Ehelyett lett 105.:(

2020. júl. 8. 00:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne fogyj drasztikus sebességgel, mert akkor még több fog ott maradni a megnyúlt bőrödből. Heti 1 kilót fogyj maximum!!!

Ami azt jelenti, hogy nyugodtan elmehetsz 2000 kalóriáig ekkora súlyfeleslegnél, hiszen már az is fogyást fog eredményezni. Mindemellett pedig sétálj amennyire az időd és fizikai teherbírásod engedi.

2020. júl. 8. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!