Ezekkel az értékekkel fogyhatok?
Leírom a mai napom.
2,5 óránként eszem.
Reggeli: 7és17 műzliszelet
Tízórai: fehérje shake
Ebéd:200g natúr sült csirkemell, főtt karfiollal
Uzsi: 500g sárgadinnye (itt kicsit sok, tudom)
Uzsi 2: 1 csomag 7és17 lapkenyér
Vacsi: 170g natúr sült csirkemell és 1 paradicsom, 5db olívabogyó
Ez mind: 1300kcal
Zsír:20g
Szénhidrát: 115g
Fehérje: 155g
22N
160cm/145,7kg
Fogyhatsz persze, de sokàig nem fogod bírni ilyen kevés energiàval.
Én tavaly vàltottam életmódot, 80-85 g szénhidràttal, 2300-2400 kalóriàra jövök ki/nap de nem korlàtozom, ennyi esik jól, és 50 kilót fogytam. Most tartok 120 kilónàl.
Ilyen súlynàl, ha mindenàron kalóriàkat akarsz szàmolgatni, ne vidd le egyből ilyen alacsonyra. Nem jàrsz jól.
Nekem azért lett ekkora súlyfeleslegem mert évekig úgy próbàltam lefogyni hogy túl keveset ettem, de egy idő utàn nem bírtam màr tartani, és a többszöröse jött vissza. Eredetileg " csak" 35 kg feleslegem volt. Ehelyett lett 105.:(
Ne fogyj drasztikus sebességgel, mert akkor még több fog ott maradni a megnyúlt bőrödből. Heti 1 kilót fogyj maximum!!!
Ami azt jelenti, hogy nyugodtan elmehetsz 2000 kalóriáig ekkora súlyfeleslegnél, hiszen már az is fogyást fog eredményezni. Mindemellett pedig sétálj amennyire az időd és fizikai teherbírásod engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!