Naponta 700 kalória elég?
Ha bírsz többet enni, akkor mitől híztál neg, miért kéne fogynod?
Egyébként nem elég. Iszonyat kevés.
https://www.youtube.com/watch?v=U06jlgpMtQs
(ha érted :D)
Nem, de meg lehet csinálni.
Nem fog jót tenni, meg attól is függ, hogy mennyit, mit mozogsz, mekkora alkatú vagy, és a többi.
Egy átlag anorexiás is 900-at eszik.
Ha nem bírsz többet enni és feltűnően sokat iszol, akkor valamilyen szervi bajod lehet, vizsgáltasd ki magad.
88kg vagyok és 160cm.
9 hónapja szültem, pár napja eszem csak anyit, 1400 kalóriát szoktam, de semmit sem fogyok. Mitől lehet ez? Nem értem. Szomorú vagyok.
Ha nem fogysz, akkor rossz az étrended. Kb ennyi. Egyébként nem vagyok a kalóriaszàmolgatàs híve , de 700 kcal energia kb arra elég, hogy x ideig bírod, aztàn a testedben beindul az életösztön és újra enni fogsz, akkor pedig rohamtempóban hízni is. Hidd el, tapasztalat.
Tehàt koplalàssal semmi értelme próbàlkozni. Csak jojózni fogsz és teljesen tönkreteszed az anyagcserédet . Idővel simàn több felesleged lesz mint most.
Ettől még a tàpanyag összetétel lehet olyan ami a te szervezetednek nem jó. Érdemes lenne megnézni mennyit eszel fehérjéből, szénhidràtból, zsírból, és az arànyokon vàltoztatni ha a minőségi javítàs nem elég.
Én pl anno mint kiderül nem bírom a szénhidràtot, ( intolerancia) így abból eszem a legkevesebbet 12-20 % között, és zsírból a legtöbbet. Ezzel a vàltàssal 50 kilót fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!