Gyerek mellett hogyan oldjátok meg a diétát?
Van egy 2 éves és egy 4 éves gyermekem. Kalóriát számlálnék, de nagyon nehéz. Hiába mérem ki az ételeket, mindenbe beleesznek. Rögtön az kell nekik, amit én eszem. Próbáltam azt is, hogy többet csinálok, csak nekik. Akkor szinte mindig megmaradt, sokszor hozzá sem nyúltak.
Ki hogyan oldja ezt meg? Nem szeretnék folyton kimaradni a családi étkezésekből.
Úgy, hogy nem adsz nekik a tányérodból. Pont ekkora nagytesókkal csináltam végig egy terhescukros diétát, a kimért kajám szent és sérthetetlen volt.
De főtt kajából ugyanazt ettük, a kekszemből is ehettek, ha akartak, csak nem azt, amit már kiszámoltam. :)))
Kedves kettes.
Csinálom, csak éppen nehéz követni, hogy mennyit eszem. Nem attól félek, hogy nem tudok lefogyni, hanem hogy kevesebbet eszem, mint a minimum. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!