Ha ejjeles műszakban dolgozom ,hogy számoljam a kalóriát?
Figyelt kérdés
Pl . Ugye tegnap felvittem kaloriabazison amit ettem . Elmentem dolgozni,majd 2-3 ora fele ettem egy müzli szeletet meg egy almát. Azt a mai naphoz vagy a tegnapihoz kell számolni ?2020. jún. 16. 12:53
1/3 anonim válasza:
Egy nap mindig 24 órából áll, teljesen mindegy, hogy milyen a beosztásod. A mai étkezésedhez kell beírni.
2/3 anonim válasza:
A nap az ébredéssel kezdődik és a lefekvéssel ér véget
3/3 anonim válasza:
Ezt magadnak kell eldönteni, h hogy fogod szamolni. De az előttem szoloval ertek egyet, ejszakasba biztos nem egyszerű, de ott megfordul a napirended, nappal alszol, ejjel eszel es mozgol (dolgozol). Szerintem en is a felkeléstől szamolnám a lefekvesig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!