Mit egyek ejszakás műszakban, hogy ne hizzak?
Figyelt kérdés
2020. febr. 23. 13:21
1/9 anonim válasza:
Én enni se birtam ,olyan rossz hatással volt az emésztésemre,inzulinrezisztencia lett a vége,nem havaslom egyátalán az éjjszakást! Egyébként talán lassú felszívódásu ételeket vagy valami könnyűt,sali csirke ilyesmi.
3/9 anonim válasza:
Amit a nappalosban, hogy ne hízz.
4/9 anonim válasza:
Mit számít, hogy éjszakás vagy nappalos műszak?!
5/9 anonim válasza:
4.-nek.
3. vagyok, én sem értem.
6/9 anonim válasza:
Én probáltam sokmindent, de inkább befejeztem az éjszakázást, mert kezdtem belerogyni. nem normális dolog
8/9 anonim válasza:
Találtam neked egy érdekes cikket, vannak benne hasznos tippek is.
A legjobb szerintem az lenne, ha nem ennél éjszaka (22-6 óráig) semmit, már ha kibírod.
9/9 anonim válasza:
Én igyekszem nem enni éjszakás műszakban. Műszak kezdéskor, este még eszem. Vannak kollégáim akik éjjel is eszek és nem híznak, de olyanok is vannak akik híznak. Egyénfüggő lehet. Neked kellene kikísérletezned, hogy mi az ami elég, hogy ne legyél éhes és ne hízz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!