Egy tojásrántotta hány kalória lehet?
Figyelt kérdés
Nem tudom lemérni grammra (nem méri a mérleg), szóval max. a kalkulátorok meg a táblázatok alapján tudok számolni, de tök más értékeket írnak mindenhol.
Ezt tettem bele (zsiradék nélkül sütöttem): 2 tojás, só, 2 koktél paradicsom, 2 szelet sonka (ami a csomagolás alapján kb. 27 kalória), 1/2 zöldhagyma, és megszórtam pár csipet parmezánnal.
2020. jún. 12. 11:43
2/7 A kérdező kommentje:
Hát ja, valahol 62, valahol 74, valahol 76... nem tudom.
2020. jún. 12. 12:14
4/7 anonim válasza:
A tojás méretétől függ, hány kalória, de akkora eltérés nincs, hogy ezt figyelembe kelljen venned. Általában mindenki 80-al számolja. De ha nagyon precíz akarsz lenni, akkor legközelebb előtte a feltört tojásokat lemérheted egy tálban, de szerintem az már túlzás.
5/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele ennyire pontosan, ha mindent fölfelé kerekítesz, akkor biztos a kereten belül maradsz.
7/7 anonim válasza:
300kcal kb
180 a tojas
40 a paradicsom
60 a sonka
+ a hagyma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!