Tudnátok nekem segíteni , tanácsot adni? Többi lent 👇
Szoval. Fogyókúrázom Már 10 kg lefogytam 3 hónap alatt kalória számlálással és sporttal . De mostanában egyszerűen nem tudok ellent mondani a finomságoknak .. már vagy 4 napja este is eszem .. tudom ha így folytatom vissza fogok hizni ... de nem akarok csak most nagyon el gyengültem.. mert ha ideges vagyok vagy valami bajom van egyszerűen meg nyugtat a kaja ! Kérlek adjatok tanácsot hogy ne hizzak vissza , és hogy hogyan mondjak újra nemet minden “szemét kajának”
20 L
72kg voltam most 62 kg vagyok
Nekem az vált be, hogy kialakítottam egy étrendet, én háromszor eszem, ha közben megéhezem akkor egy marék olajos mag vagy egy alma vagy egy update puding vagy rudi. De ritkán fordul elő, hogy ilyen kiegészítő elemhez kéne nyúlni. Én már 4 hónapja csinálom, de nálam is kialakult ugye, hogy 6-7 között vacsorázom és utána már egyszerűen nem ettem, így valahogy megszokta a testem, hogy utána már nincs kaja.
Az edzés is nagyon jót tesz, én pihenő napokon érzem hogy éhesebb, zabálósabb vagyok. Ilyenkor inkább eszem nagyobb adagot a rendes kajából, mint hogy nasizzak.
Tisztázd le magaddal, hogy az elért eredményt csak úgy tudod megtartani, ha odafigyelsz és legyen néha csaló napod, ha nem volt. Inkább egyél meg minden szombaton egy pizzát de a többi napon tartsd az étrendet és a sportot.
Nehezen tudom leírni, mert nem számolok kalóriákat. (-14 kg 4 hónap)
Reggeli: pirítós, tükör tojás, sonka. Vagy: 1 db protein palacsinta nyakon öntve egy update pudinggal. Vagy: zabkása tökmaggal, xilittel vagy protein porral édesítve. Vagy: szalonnás tojásrántotta. De az esetek 90%-ban a pirítós volt a befutó 3 hónapig, most lecseréltem abonettre
Ebéd: 1. Valamilyen husi rizzsel, salátával, párolt zöldséggel 2. főzelék (sárgaborsó liszttel készítem a rántást) csirke pörivel 3. Teljes kiőrlésű tészta bolognaival vagy szalonnával, cottage cheese-zel, tejföllel. 4. Gomba pöri vagy lecsó rizzsel.
Vacsi: 1. cottage cheese vagy felvágott vagy tojás abonettel, zöldségekkel. 2. Spenót főtt tojással, vagy csirke pörivel 3. Tonhal saláta (konzervből) 4. sült hal párolt vagy wokban sült zöldség körettel
Nyilván tésztás ebédnél lightosabb vacsit ettem. De teljesen változó. Normális adagokat eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!