Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tudnátok nekem segíteni ,...

Tudnátok nekem segíteni , tanácsot adni? Többi lent 👇

Figyelt kérdés

Szoval. Fogyókúrázom Már 10 kg lefogytam 3 hónap alatt kalória számlálással és sporttal . De mostanában egyszerűen nem tudok ellent mondani a finomságoknak .. már vagy 4 napja este is eszem .. tudom ha így folytatom vissza fogok hizni ... de nem akarok csak most nagyon el gyengültem.. mert ha ideges vagyok vagy valami bajom van egyszerűen meg nyugtat a kaja ! Kérlek adjatok tanácsot hogy ne hizzak vissza , és hogy hogyan mondjak újra nemet minden “szemét kajának”

20 L

72kg voltam most 62 kg vagyok

2020. jún. 2. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nagyon ügyes vagy, gratulálok! Nekem úgy sikerült anno megtartani a súlyomat, hogy este időben lefekudtem aludni. Így elszoktam az esti evesektol. Ez csak 1tipp.. Biztos kapsz jobbat is. 😊
2020. jún. 2. 23:53
 2/7 anonim válasza:
Ha este rád jön az "ehetnék" semmi gond. Csinálj gyümölcs salátát vagy zöldség salátát. Vagy igyál meg 1 pohár akármit. Vagy egyszerűen tereld el a figyelmed. (takarítás, esetleg edzés stb.) Én azon az elven vagyok hogy figyelem a kalóriákat és 16-17 után egy falatot se eddig 6 kg ment le így 😊
2020. jún. 3. 07:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az vált be, hogy kialakítottam egy étrendet, én háromszor eszem, ha közben megéhezem akkor egy marék olajos mag vagy egy alma vagy egy update puding vagy rudi. De ritkán fordul elő, hogy ilyen kiegészítő elemhez kéne nyúlni. Én már 4 hónapja csinálom, de nálam is kialakult ugye, hogy 6-7 között vacsorázom és utána már egyszerűen nem ettem, így valahogy megszokta a testem, hogy utána már nincs kaja.

Az edzés is nagyon jót tesz, én pihenő napokon érzem hogy éhesebb, zabálósabb vagyok. Ilyenkor inkább eszem nagyobb adagot a rendes kajából, mint hogy nasizzak.

Tisztázd le magaddal, hogy az elért eredményt csak úgy tudod megtartani, ha odafigyelsz és legyen néha csaló napod, ha nem volt. Inkább egyél meg minden szombaton egy pizzát de a többi napon tartsd az étrendet és a sportot.

2020. jún. 3. 08:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Úttól só le írnál hogy mit és mennyit eszel 1 ‘nap?
2020. jún. 3. 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Nehezen tudom leírni, mert nem számolok kalóriákat. (-14 kg 4 hónap)

Reggeli: pirítós, tükör tojás, sonka. Vagy: 1 db protein palacsinta nyakon öntve egy update pudinggal. Vagy: zabkása tökmaggal, xilittel vagy protein porral édesítve. Vagy: szalonnás tojásrántotta. De az esetek 90%-ban a pirítós volt a befutó 3 hónapig, most lecseréltem abonettre

Ebéd: 1. Valamilyen husi rizzsel, salátával, párolt zöldséggel 2. főzelék (sárgaborsó liszttel készítem a rántást) csirke pörivel 3. Teljes kiőrlésű tészta bolognaival vagy szalonnával, cottage cheese-zel, tejföllel. 4. Gomba pöri vagy lecsó rizzsel.

Vacsi: 1. cottage cheese vagy felvágott vagy tojás abonettel, zöldségekkel. 2. Spenót főtt tojással, vagy csirke pörivel 3. Tonhal saláta (konzervből) 4. sült hal párolt vagy wokban sült zöldség körettel

Nyilván tésztás ebédnél lightosabb vacsit ettem. De teljesen változó. Normális adagokat eszem.

2020. jún. 3. 10:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy napi kb 2 liter víz minimum, este főzök magamnak egy teát és azt kortyolgatom. Edzés után egy protein shake. Kávét és zéró kólát is csak az első három hónapban ittam, májusban már nem és jobban érzem így magam.
2020. jún. 3. 10:08
 7/7 anonim válasza:
Nem idevág, de érdemes napi 5-ször enni(mondjuk 3 óránként), kisebb mértékeket+ sport, hogy az anyagcseréd felgyorsítsd, így nem fog elraktározódni a tápanyag.
2020. jún. 3. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!