Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Próbálok áttérni az egészséges...

Próbálok áttérni az egészséges ételekre, de kívánom a régieket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jelenleg próbálok nem feldolgozott élelmiszereket enni, a megfelelő mennyiségben mint pl csirkemell, hal, saláta, zöldségek, köretek mint pl köles.

Annak ellenére, hogy ennek kellene lennie majd a későbbiekben is a normális étkezésemnek, sokszor eszembe jut, hogy de ennék egy jó kis töltött káposztát vagy palacsintát. Ezekhez az ételekhez ha egészséges akarok maradni és csinos sose térhetek már vissza? Eléggé elkeserít a gondolat, hogy ezeket ki kell zárnom az életemből.

2020. máj. 31. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyél nyugodtan. A lényeg, mint az élet oly sok más területén a mértékletesség.
2020. máj. 31. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Szokások és függőségek nehezen hagynak el mindenkit. 4 hét kell egy szokás kialakításához.

Ha 4 hétig meg tudd állni (ebből a 2.hét a legnehezebb!), akkor utána nem fogod annyira kívánni.

2020. máj. 31. 21:43
 3/7 anonim válasza:
78%
Probald oket egeszsegesen/dietasan elkesziteni. Palacsintabol rengeteg diétás változat van. Pl zabpalacsinta
2020. máj. 31. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

A töltött káposztában káposzta van, rizs, meg disznóhús. Ebből mi is az amitől 1 nap alatt felszedsz 10 kilót, vagy olyan beteg leszel hogy belehalsz?

Mert szerintem semmi. A palacsintát akkor meg csináld masfajta lisztből. Nem mintha már évezredekkel ezelőtt nem termesztettünk volna gabonákat hogy meg együk...

2020. jún. 1. 00:05
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy kell lemondani rola, csak kiserletezz, hogy hogy lehet dietas valtozatban megcsinalni.. a palacsinta a legegyszerubb, annyifele liszt, zabpehelyletezik, hogy siman meg tudod abbol csinalni. :) nezz utana neten, rengeteg receptet fogsz talalni, ha meg megus nagyon a regi izek kellenek, havi egyszer belefer ha mertekkel eszel, na bumm. :D nem fogja lassitani a fogyast havi 1 ebed. (Nyilvan ne 1000kCal-os ebed legyen.)
2020. jún. 1. 08:20
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell mindenről örökre lemondanod. Én IR és egyéb nyavalyák miatt nagyon odafigyelek az étrendemre, de évente párszor eszem töltött káposztát, sőt néha palacsintát is. A székelykáposztát is imádom, nekem az kifejezetten jó a diétámba. Épp tegnap próbáltam ki egy palacsintához való lisztkeveréket, amiben nincs gabona, nagyon finom lett a végeredmény.
2020. jún. 1. 08:54
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

Lemondàsokkal, hosszútàvon csak egyre nehezebb és nehezebb lesz. Én 15 hónapja vàltottam életmódot, tudom mit miért eszem.

Töltött kàposztàt én szoktam enni simàn, annyi csak, hogy a rizst kihagyom és szimplàn zöldfűszeres daràlthússal csinàlom, + füstölt sonkàval és persze ott a kàposzta. Nagyon finom. Palacsintàt is eszem, itt arra építek, hogy ritkàn egyem, mivel magas a szénhidràttartalma, és nekem azt kell visszaszorítanom. Tavaly 2x ettem, idén még nem, mert még nem kívàntam meg:)

Én egyébként is szoktam tartani havi 1 csalónapot. Ebbe bele lehet vinni olyan dolgokat amik màskor nem férnek bele az étrendedbe. A cél ebben az esetben szentesíti az eszközt, mert koràbban, úgy, hogy minden olyasmiről lemondtam és kitiltottam, amit koràbban szerettem de nem való fogyàshoz, max 6-8 hónapig bírtam ki, aztàn bezabàltam és fel is adtam az egészet. Nekem a szigorú mérték könnyebb, minthogy soha többet ne ehessek meg egy kis palacsintàt, csipszet, vagy bàrmit időnként.

2020. jún. 1. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!