Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 500-600 kaloriaval fogyas?

Napi 500-600 kaloriaval fogyas?

Figyelt kérdés

Elkezdtem napi 500-600 kaloriat enni.Igy nez ki egy napi menum

Reggeli: 1db espresso kave,fel deci tej,1,5tk eritrit+1 alma

Ebed: 1db tk zsomle+2db felvagott

Vacsora: 1 kis pohar natur joghurt,vagy egy alma

Tudom,hogy keves,de sajnos vagy az van,hogy keveset eszek,vagypedig hogy zabalok egesznap.Kb ha 1 honapig igy etkezem,akkor mennyit tudnek lefogyni?Utana termeszetesen megprobalok egeszsegesebb kajakat enni,tobb zoldsegek meg ilyenek,csak a karanten miatt elkezdtem zabalni,es feljott ram 7kg,ezt szeretnem leadni,es utana meg szeretnem tanulni,hogy nem zabalhatok ossze-vissza,csak most nagyon turelmetlen vagyok,es szeretnem ledobni ezt a 7kgt,melle napi 10-20 perc has edzessel (tobb,mint a semmi)

Csak ertelmes valaszolok irjanak,koszonom!

16/159/65kg/L

2020. máj. 26. 14:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Fogyni fogsz tőle, de mint előttem már leírták, ha elkezdesz többet enni azonnal visszajönnek a leadott kilók,vagy még több is.

Én azt tanácsolnám,hogy egyél többet ,és többet sportolj. Azzal is le fognak menni a kilók.

2020. máj. 26. 19:52
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyél napi 200 kalóriát szerintem észlény :D Aztán makd 3x annyit fogsz vissza hizni. Olyan nincs h te ledobod azt a 7 kilót. Annak minimum kell 3 hónap!! Minimum. Ha lenne egy kis sütni valod akkor mar most elkezdened a normális egészséges étrendet és nem várnál vele . Amit te irsz 600 kalória az 1200 fele .. és még 1200 is csekély lenne főleg ha mozogsz is . :D de te tudod . Egyébként 2 hét alatt is lemegy a 7 kilo. Annyi,hogy nem eszel csak iszol valamennyit. :D 🤣🤣🤣🤣
2020. máj. 27. 16:59
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 mar hogy lenne 1200 kaloria?Gondolkozz mar te ,,eszleny”😂😂
2020. máj. 28. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi hogy lenne 1200 kalória? Kicsit olvass utána először ! Akárhol bongeszel MINDENOL (normális oldalakon ) mondjak és írjak 1200 alá semmiképp nem lehet menni .
2020. máj. 28. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Normális oldalakon pont, hogy nem írnak ilyet, hogy 1200. Túl sok mindentől függ, miért pont ennyi? Miért ez a szám? Valami tanulmány esetleg ami alátámasztja? Kétlem, hogy van ilyen. Ráadásul még kerek szám is, mekkora ennek az esélye? Nyílván ez is nagyon kevés, de ritka esetekben lehet alámenni és építeni. (És általában tápszerrel viszik be az ennél kevesebbet a tápanyagok miatt( Kérdező, a te esetedben viszont, ahogy írtam ezt nem látom kifizetődőnek sajnos.

(Én voltam aki írta, hogy anorexiával küzdött)

Vigyázz magadra!

2020. máj. 28. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy mivel ez túl kevés, ezért raktározni fog a szervezeted, amint kajához jutsz. Én azt javaslom, edd csak az 1200 kcalt nyugodtan, mellette pedig erősíts. Így a nagyobb izomzatod segít kalóriát égetni, akkor is, mikor éppen semmit nem csinálsz. De ehhez normális kajából kell ám 1200 kcal, nem egy lófax zsemléből.
2020. máj. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!