Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 500-600 kaloriaval fogyas?

Napi 500-600 kaloriaval fogyas?

Figyelt kérdés

Elkezdtem napi 500-600 kaloriat enni.Igy nez ki egy napi menum

Reggeli: 1db espresso kave,fel deci tej,1,5tk eritrit+1 alma

Ebed: 1db tk zsomle+2db felvagott

Vacsora: 1 kis pohar natur joghurt,vagy egy alma

Tudom,hogy keves,de sajnos vagy az van,hogy keveset eszek,vagypedig hogy zabalok egesznap.Kb ha 1 honapig igy etkezem,akkor mennyit tudnek lefogyni?Utana termeszetesen megprobalok egeszsegesebb kajakat enni,tobb zoldsegek meg ilyenek,csak a karanten miatt elkezdtem zabalni,es feljott ram 7kg,ezt szeretnem leadni,es utana meg szeretnem tanulni,hogy nem zabalhatok ossze-vissza,csak most nagyon turelmetlen vagyok,es szeretnem ledobni ezt a 7kgt,melle napi 10-20 perc has edzessel (tobb,mint a semmi)

Csak ertelmes valaszolok irjanak,koszonom!

16/159/65kg/L

2020. máj. 26. 14:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes választ kérsz? Sürgősen hagyd abba. Nem mindegy, mennyit fogynál így, ha utána elkezdesz rendesen enni és visszaszeded az egészet, sőt, még többet is? Először azt írod, hogy vagy keveset eszel, vagy zabálsz, de utána természetesen "megpróbálsz egészségesebb kajákat enni". Hát ha eddig nem ment, ezután sem fog. Bullshit az egész. Most egyél egészségesebb kajákat. Legalább ebédelj rendesen. Előbb utóbb hullani fog a hajad meg tönkre megy a bőröd így. Ja, a napi 10-20 perc has edzés meg semmit nem ér. Egyél és mozogj. Fuss, bicajozz, ússz. Vagy csinálj valami normális edzésprogramot youtuberól és NE KOPLALJ.
2020. máj. 26. 14:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A diétád veszélyes az egészségre, azonnal hagyj fel vele!
2020. máj. 26. 14:54
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Ha így eszel akkor 1 hónap alatt lemegy vagy 4- 5 kiló. De amint visszaállsz a normális étkezésre, a következő hónapban rögtön visszamegy vagy 4-6 kiló. Ha sokáig csinálod, akkor vitaminhiány miatt a szervezeted elkezd "védekezni" pL. úgy, hogy az anyagcserédet lelassítja, így a fogyás sem fog beindulni. Majd elkezd tönkremenni. Kezdi a durva hajhullással, körömrepedezésel, bőrszáradással. Vérnyomásod ingadozni fog, állandó fejfájás, rosszullétek jönnek majd. Ha még tovább csinálod, akkor egy nap a szervezeted összeomlik, kórházba kerülsz.

Sok sikert a hülyeséghez.

2020. máj. 26. 14:58
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Előttem leírtak mindent amit írni akartam.

Hozzáfűznivalóm: nem vagy normális!

2020. máj. 26. 15:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy mennyit fogysz le vele. Nem fogod hosszútávon bírni ezt a kevés kalóriás "étrendet" (értsd: koplalást), falási rohamaid is lesznek. Amint megint többet eszel, visszajön rád, amit lefogytál - rosszabb esetben másfél, kétszerese is akár. Arról nem is beszélve, hogy milyen egészségügyi kockázata van ennek...
2020. máj. 26. 15:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak, hogy veszélyesen kevés, tápanyagokban is nagyon szegény étrend.
2020. máj. 26. 15:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha egész nap zabálni akarsz, zabálj egész nap zöldségeket.
2020. máj. 26. 16:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sikerült:) imádtam igazából az egész diétát, élveztem minden apró sikert és nagyon vékony lettem! Szedtem jó sok vitamint, aminosavat (ezeknek a kalóriáját is számoltam persze) és nem voltam energiahiányos. Ezt inkább a lelkesedésnek tudom be.

Aztán a szerveim kezdték feladni, menstruációm nem volt (aki nem járt így, fogalma sincs milyen attól rettegni minden percben, hátha pont most jön vissza). Inzulinos letten, pajzsmirigyem offon és a gyomrom miatt csővel tápláltak. Akármilyen jó érzés volt, soha többet!

Örülök, hogy ezen keresztülmehettem, mert így őszintén tanácsolhatom neked: Ne tedd!

Jó egészséget kívánok!:)

2020. máj. 26. 16:17
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

"Csak ertelmes valaszolok irjanak,koszonom!" - Nice.

Értelmes kommentelőktől ne várj biztatást, vállon veregetést ehhez az őrültséghez. Leadhatsz így jó pár kilót, de ennek a nagy része izomból fog lemenni (a fehérjebevitel minimális), és még elégedetlenebb leszel magaddal a cca. egy hónap végére, mint jelenleg. Semmi erőd-életkedved nem marad, a későbbiekben jó eséllyel visszaszedett kilókról már nem is beszélve.

2020. máj. 26. 16:46
 10/16 anonim válasza:
100%
Még a fitnesszmodellek is kb 1200 kalóriát esznek, habár ők emellé, ugye, rengeteget edzenek. Egyél mindenképp többet! Esetleg cseréld le az ételeket zöldségekre, gyümölcsökre. Emellett fontos, hogy TÉNYLEG megidd azt a 2-3 liter vizet, főleg ha kávét is iszol. Ha már nagyon unod a vizet, akkor esetleg zöld tea cukormentesen. És reggelente kezdd a napod langyos citromos vízzel! Az edzés is fontos, ha nem szeretsz erősíteni, futni, akkor keress valamit, amit szeretsz. Esetleg úszás vagy csak táncolj egy jót! Ha esetleg teljesen megakadnál, akkor youtube. Remélem sikerül elérni a célod, és jó egészséget kívánok!
2020. máj. 26. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!