Napi 500-600 kaloriaval fogyas?
Elkezdtem napi 500-600 kaloriat enni.Igy nez ki egy napi menum
Reggeli: 1db espresso kave,fel deci tej,1,5tk eritrit+1 alma
Ebed: 1db tk zsomle+2db felvagott
Vacsora: 1 kis pohar natur joghurt,vagy egy alma
Tudom,hogy keves,de sajnos vagy az van,hogy keveset eszek,vagypedig hogy zabalok egesznap.Kb ha 1 honapig igy etkezem,akkor mennyit tudnek lefogyni?Utana termeszetesen megprobalok egeszsegesebb kajakat enni,tobb zoldsegek meg ilyenek,csak a karanten miatt elkezdtem zabalni,es feljott ram 7kg,ezt szeretnem leadni,es utana meg szeretnem tanulni,hogy nem zabalhatok ossze-vissza,csak most nagyon turelmetlen vagyok,es szeretnem ledobni ezt a 7kgt,melle napi 10-20 perc has edzessel (tobb,mint a semmi)
Csak ertelmes valaszolok irjanak,koszonom!
16/159/65kg/L
Ha így eszel akkor 1 hónap alatt lemegy vagy 4- 5 kiló. De amint visszaállsz a normális étkezésre, a következő hónapban rögtön visszamegy vagy 4-6 kiló. Ha sokáig csinálod, akkor vitaminhiány miatt a szervezeted elkezd "védekezni" pL. úgy, hogy az anyagcserédet lelassítja, így a fogyás sem fog beindulni. Majd elkezd tönkremenni. Kezdi a durva hajhullással, körömrepedezésel, bőrszáradással. Vérnyomásod ingadozni fog, állandó fejfájás, rosszullétek jönnek majd. Ha még tovább csinálod, akkor egy nap a szervezeted összeomlik, kórházba kerülsz.
Sok sikert a hülyeséghez.
Előttem leírtak mindent amit írni akartam.
Hozzáfűznivalóm: nem vagy normális!
Nekem sikerült:) imádtam igazából az egész diétát, élveztem minden apró sikert és nagyon vékony lettem! Szedtem jó sok vitamint, aminosavat (ezeknek a kalóriáját is számoltam persze) és nem voltam energiahiányos. Ezt inkább a lelkesedésnek tudom be.
Aztán a szerveim kezdték feladni, menstruációm nem volt (aki nem járt így, fogalma sincs milyen attól rettegni minden percben, hátha pont most jön vissza). Inzulinos letten, pajzsmirigyem offon és a gyomrom miatt csővel tápláltak. Akármilyen jó érzés volt, soha többet!
Örülök, hogy ezen keresztülmehettem, mert így őszintén tanácsolhatom neked: Ne tedd!
Jó egészséget kívánok!:)
"Csak ertelmes valaszolok irjanak,koszonom!" - Nice.
Értelmes kommentelőktől ne várj biztatást, vállon veregetést ehhez az őrültséghez. Leadhatsz így jó pár kilót, de ennek a nagy része izomból fog lemenni (a fehérjebevitel minimális), és még elégedetlenebb leszel magaddal a cca. egy hónap végére, mint jelenleg. Semmi erőd-életkedved nem marad, a későbbiekben jó eséllyel visszaszedett kilókról már nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!