Híztam vagy nem híztam?
Fogyókúrázom de volt egy hét kilengésem .. vagyis egy hétig azt ettem amit megkivántam legtöbb édesség .. péksüti..
62 kg voltam de most már majdnem 66 .. ez lehetséges hogy ennyit híztam?? Most ezt vissza le kell fogynom?? De persze folytatom a mozgást , fogyókúrámat csak ez most kicsit meg döbbenetet egy hét alatt ennyi hízás .. ez a plusz 3 kg nagy lecke most nekem🥺🥺
Na már most, edzel rendszeresen, keményen, esetleg súlyzóval is? Ha igen, ez lehet izom, ha nem akkor ez bizony zsírfelesleg.
Miből áll a fogyókúrád? Hisz ha valaki koplal, nem megfelelően csinálja, akkor a jojóeffektus következtében mikor visszatér az ember a normális étkezésre, vissza fogja akár a többszörösét is hízni.
azért én kíváncsi lennék arra az egy hét kilengésre... mert 4 kiló egy hét alatt konkrétan azt feltételezi, hogy nem ételt ettél, hanem egész nap jóllakásig tömted magad édességgel. ha ennyire durván tolod, akkor én így instant el is küldenélek egy kis vércukor vizsgálatra, hogy megkapd az első megerősítést, hogy ezt nem teheted meg magaddal, mert garantáltan nem leszel a határérték közelében sem.
drukkolok, és nagyon sok erőt kívánok ahhoz, hogy tudj nemet mondani a csábításra. ha egy mód van rá, próbáld meg nem bepótolni a keserves lemondásokat - hiszen, akkor nem voltak lemondások, csak elodázások. Lemondások nélkül pedig nincs siker. keepworkin' :)
#6-osnak +1
Sok víz, illetve a gyomrod, beleid tartalma. Nem híztál 4 kilót. Valamennyit biztosan, de azért pánikolni semmi ok.
Gondold át, miért történt? Lehet, hogy túl szigorú a diétád? Ugyanis nagyon szigorút nem lehet tartani hosszútávon. Heti 1 nap, amikor tartod a kalóriát, de a makrókat csak nagyjából (tehát jelentősen nem tér el, mert az azért sokkolja a szervezetet) kifejezetten jó, hosszútávon. Magyarul, ha te ebédre be akarsz tolni egy pizzát, vagy aznap egy fél tábla csokit, akkor a többi étkezésed alatt minimális szénhidrátot (pizza esetén zsírral is ugyanez) fogyasztasz. Így valójában minőségromlás történik, ami 1 nap alatt nem fog hazavágni, de a lelkednek jót tesz, mert nem vontál meg magadtól mindent, amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!