Így le lehet fogyni, vagy változtatnom kell?
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, 155 cm és 87 kg. Szülés után híztam el, mert nagyon elkényelmesedtem és csak zabáltam.
Most szeretnék fogyni és fitt lenni.
Arra gondoltam, hogy két naponta mozgok fél órát elliptikus tréneren, ha belejövök akkor egy órára emelném.
Mellette pedig 1500 kalóriát ennék, a trénerezős napokon annyival emelném a kalória bevitelt, amennyit elégetek a mozgással. Ha fogynék, akkor csökkenteném a napi kalória keretet.
Így működhet? Ha nem akkor hogy csináljam?
2020. ápr. 29. 15:36
1/7 anonim válasza:
Nekem van egy aplikációm ugy hívják hogy YAZIO beirod az adatokat es hogy fogyni szeretnel megtartani a sulyod vagy esetleg hizni nekem nagyon sokat segitett megadja hogy egy nap hany kaloriat vihetsz be hogy elerd a celod en 2 het alatt lefogytam 5 kg teljes szivembol tudom ajanlani
2/7 anonim válasza:
Azt elfelejtettem hozza tenni hogy betudod irni azokat az eteleket amiket eszel es kiszamolja hogy az hany kaloria
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a kalóriabázist néztem ki kalória számolgatásra.
2020. máj. 1. 17:18
4/7 anonim válasza:
Énis azt használtam egy ideig aztán feladtam ezt az egész fogyást majd lett barátom és nem tudom miért de ugymond szeretnem ha buszke lenne ram (ez csak az en agymenesem hogy mindenkinek megfeleljek) és ezért újra kezdtem a fogyókúrát
6/7 Laylah válasza:
Kalóriabázist NE! Inkább a Yazio, de legjobb döntés a MyFitnessPal.
7/7 anonim válasza:
A fogyásnak is mint mindennek van trükkje. Trükkje is. Mert nem mindenkinek egyforma a szervezete. Van akinek az egyik módszer használ de a másiknak ugyan az nem. Az általánosnak mondható dolog az hogy a szénhidrátok kell drasztikusan csökkenteni, és a cukrot. Normál esetben csak ezzel az egy trükkel már lehet fogyni. A másik a folyadék bevitel. Ha valaki éhes..igyon egy pohár vizet..mert az is eltelít valamennyire. Ezek az alapokhoz jön a mozgás. Súlytól függöen.. heti ha lehet 4x. Elsőre keveset amennyi jól esik azt lehet emelni. Ehhez jöhetnek a táplálékkiegészítők. Persze minőségi. Csupán ezekkel az egyszerű módszerekkel kb 1 hónapon belül megkezdődik a fogyás, vagy súlyba vagy centibe. Van termék is ha érdekel. A koplalás semmiképp nem megoldás, sőt árt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!