Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Alakot formálni szeretnék, de...

Alakot formálni szeretnék, de mostanában kicsit elengedtem magam. Tudnátok jó edzéseket ajánlani az úszógumi eltüntetéséhez?

Figyelt kérdés

158 cm és 49 kg vagyok. Voltam már 46 is, de az elmúlt egy hónapban visszajött. Mád fogxni nem szeretnék igazán, csak a 46-ra vissza jutni és a zsír helyett inkább izmot építeni. Főleg combra és hasra hízok. Néhány zsíregető gyakorlat kéne.

Lány vagyok.

2020. ápr. 15. 00:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha izmosodsz, akkor nőni fog a súlyod. És nem lehet egyszerre fogyni és izmosodni. Az izmok építéséhez kalória plusz kell, mivel a szervezet számára egy elég energiaigényes folyamat. Plusz az izmok fenntartása is több energiát fogyaszt, mint a zsíré. Tehát, ahhoz, hogy izmaid nőjenek egyrészt használnod kell őket, másrészt biztosítanod kell az energiát a tested számára. Izomnöveléshez a leghatékonyabbak a súlyzós edzések, bár lassabban egy bizonyos szintig saját testsúllyal is lehetséges.

Ha fogysz, akkor kevesebb energiát viszel be, mint amire szükséged van. Ha a makrókat nem jól állítod be, és nem mozogsz megfelelően, akkor ilyenkor tud eltűnni egy csomó izom, és feszes szálkás alak helyett lesz egy skinny fat.

Szóval: döntsd el, mit akarsz. Több izmot, egy picit több zsírral, amitől később megszabadulsz (vagy nem), vagy kevesebb zsírt, és izmot, amire utána ráépítesz (vagy nem).

2020. ápr. 15. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!