Hogyan fogyjak le 10 kg-t minnél gyorsabban?
Kb 10kg feleslegem van (159cm 59kg) és látszik is rajtam, hogy kövér vagyok ronda hájpacni.😭😭
Most már nagyon elegen van a hájamból le akarok fogyni de nem tudom hol kezdjem... Elkezdtem tornázni sajna nem sokat segített aztán elkezdtem koplalni de azt is feladtam mivel egész nap csak a kajára tudtam gondolni és korgott a gyomrom, fájt a fejem és nahh.. Mondjuk akkoriban mikor éheztettem magam lefogytam 5kg-t de szüleim se helyeselték ezt a diétát és részben miattuk ment füstbe ez az egész.:( Kellene egy hatásos módszer ami bevállna. A gyümölcs diéta hatásos? Mennyire? Édességet nem zabálnék de emellett még mit ne egyek? Tiltott lista? Légyszi segítsetek pls. Köszönöm!
Én is ugyanilyen vagyok, mint te...
Tegnap lett elegem belőle, ma már tornáztam, és szobabicikliztem. Nem sokat, de legalább már többet mozogtam, mint tegnap. :-D
A héten nem lesz gond a délutáni nassolással, mert délutános vagyok, melóban meg nem szoktam enni.
Nekem az a tervem, ami már egyszer bejött: sokszor eszek keveset, és próbálok minél többet mozogni. Ezzel a módszerrel télen hamar ment le súlyomból, meg jobban is éreztem magam, csak aztán jött az a csúnya vizsgaidőszak, és a csokizabálás....
Ebben minden össze van foglalva. A mintaétrendüket én nem követem, máshogy eszem, de figyelek a kalóriára is(1200-1300 között eszem), és a fehérje, szénhidrát bevitelre.
Először azt gondold végig, hogy mennyi idő alatt szedted fel azt a 10 kilót. Nem két nap alatt, így ne is várd, hogy két nap alatt lemegy. A normális fogyáds heti 0,5-1 kiló között van, tehát a legjobb esetben is MINIMUM tíz hét, de ennél több lesz.
Gyümölcs diéta, meg ilyen hülyeségekbe bele se kezdj. A gyümölcsben rengeteg a cukor, maximum a reggeli zabkásádba rakj gyümölcsöt, azon kívül ne. Zöldséget ehetsz nyugodtan.
De mindent megtalálsz az interneten, csak ne feminát, meg nőklapja cafet nézz, hanem normális oldalakat. Oldalakat lehetne ide írni, hogy hogy kell jól csinálni, csak felesleges, mert vannak erre szakosodott weboldalak.
3-as te konkrétan éhezteted magad 600 kalóriával, nem csoda hogy elkezdted visszahízni...
Komolyan ennyire nem ismeritek a saját testetek? Szerintetek a sok zsír mennyi idő alatt jött fel? Nem 2 hét, nem 1 hónap alatt! Mértéktelen, egészségtelen étkezés, és mozgásszegény életmód! Akkor mi a képlet? Egészséges táplálkozás (nem koplalás!), és sok-sok mozgás! Mellé rengeteg folyadék (víz!). És nem azt kell várni, hogy majd 2 hét múlva de szép vékony leszel. Róma sem egy nap alatt épült fel, te sem 2 hét alatt híztál el.
Ja és nagy valószínűséggel ezen a nyáron még nem fogsz büszkén vonulni bikiniben a strandon, hogy de jól lefogytam, de ha ügyes és kitartó vagy, akkor jövő nyáron már garantáltan.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!