Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csinálok még rosszul?

Mit csinálok még rosszul?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, 165 centi.

73-ról szeretnék fogyni 60-ra. 2 hete semmilyen cukrot, semmilyen lisztet nem eszem. 1000 kalóriát viszek be egy nap, üdítő helyett csak vizet iszom. Mandulatejjel cukormentesen iszom a kávét.Nem koplalok, csak tisztábban eszem és nem nassolok.

Minden nap mérem magam. Az első héten 1 kiló leesett rólam. Majd további 2 nap alatt fél kiló. Tehát 10 nap alatt másfél kiló. Olyan boldog voltam. Aztán megállt. Azóta ,viszont 71 és 72 között ingázom. Nem megy 71 alá sehogy. Tegnap reggel 71.1, ma reggel 71.8. Hoogy lehet?!?!

Teljesen el vagyok keseredve :( Edzem is itthon, annak ellenére, hogy a császármetszés után még várnom kellene. Tudom lassú folyamat, nem is siettetem, csak ,akkor legalább ne legyek fél kilóval több, mint előző nap :(

2020. márc. 5. 07:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha császár után még várnod kellene, azt jelenti, hogy kevesebb, mint 6 hete szültél?

Nem okítani akarlak vagy ilyesmi, de, ha így van, akkor ne vigyél be ilyen kevés kalóriát (eleve elég alacsony ez az 1000), hanem még egy kicsit magatokra koncentrálj.

A tiszta kaja és a szénhidrátok mérséklése viszont szupi :)

Plusz, ha ilyen közel vagy a szüléshez, szerintem még a hormonok miatt van ám még ott víz, többlet vér, stb bőven, ne sürgesd.

Persze ha rosszul gondolom, és nem a 6 hétről van szó, javíts ki nyugodtan :)

2020. márc. 5. 08:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség napi szinten mérni, az ember súlya 1-2kilót simán ingadozik naponta. Két hét alatt ne várj csodát!

Ha császár miatt nem kellene edzened, akkor ne is tedd, az egészséged fontosabb, mint a gyors fogyás. Ne okozz magadnak elhúzódó vagy maradandó károsodást.

És igen, te sietteted a folyamatot.

2020. márc. 5. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

- 2 hét az semmi

- 1000 kalória koplalàs

- 1-3 kilót ingadozik a súly egyébként is, tök felesleges naponta méricskélni, csak az agyadra megy

- tanulj türelmet

2020. márc. 5. 15:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy tudom császár után 5 hónapig nem lehet edzeni, nekem sürgősségi volt, 4 hónapja. De akkor ha úgy tudod, hogy 6 hétig nem szabad, akkor örülök, mert akkor gondot már nem okozok. Milyen időközönként mérjem magam?
2020. márc. 5. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Havi 1, esetleg 2 mérés adhat reàlis képet. Menstruáció alatti időszakban sem érdemes mérni, mert olyankor több vizet tart vissza a szervezet.

Hasznàlj mérőszalagot is 2-3 havonta a körméreteid mérésére. Sokszor van, hogy súlyban nem, de körméretben a tested mégis fejlődik. De jó módszer az is, hogy csak magadnak ruha nélkül fotókat csinàlsz és összehasonlítod. Ehhez is kell pàr hónap. Ez fejleszti az egészséges testkép kialakítàsàt is.

2020. márc. 5. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!