Így van értelme edzés mellett?
2 hete diétazom.
Az eddigi étkezésem úgy nézett ki pl
Reggeli: fornetti, valamilyen tejtermék, tejsüti vagy tejberizs, joghurt
Ebédre: ami éppen itthon főzve volt volt hogy 2x is ettem
Vacsorára: valamilyen szendvics sok zöldseggel vagy éppen ha napközben nem 2x ettem főételt estére is azt ettem változó.
Tudom rendszertelen és így utólag borzasztóan hangzik :/
Most viszont változtattam:
Délelőtt csak szendvicset eszem teljes kiörlésű kenyérből. Semmi zsemle, fornetti,vagy hasonló.
Ebédre eszem ami itthon éppen főzve van, abból is a felére csökkentettem az adagot egyszer eszem, keveset tésztát egyáltalán nem eszem.
Vacsira: max egy zabkása, rántotta, tükörtojás vagy gyümölcs
Ezt így már megszoktam, viszont elkezdtem futni naponta 20 percez ez még csak pár napja tart de tervezem hogy mindennap megyek. Illetve heti 1 vagy 2 alkalommal itthon tornázom 30 percet.
Kalóriaszámlálót is használom napi 1300 kcal amit megeszem.
Jelenleg 81kg vagy 167cm 23/L
Szerintetek mennyi idő után lesz eredménye?
Eddig 2 hét alatt edzés nélkűl 1-1.5 kg fogytam.
Van értelme folytanom?
Van értelme, az eredménye már most is megvan!
Viszont a kalóriát drasztikusan csökkentetted, a mozgást meg növelted. Érdemes volna kicsit lazítani, mert hosszú távon nem fogod tudni csinálni; 1500-1600kcal, és heti max 4-5 alkalom mozgás.
Hasonló méretekkel kezdtem, 1300 kalóriával. Nem volt kevés, nem koplaltam, normálisan fogytam, sose lassult be az anyagcserém. Tavaly 15 kilót fogytam, még hátra van ugyanennyi. Havonta 2-4 kg-t adtam le.
Viszont nem kell ennyit edzened. Legyen heti három kiadós edzésed. Ennek hogy mindennap mész inkább csak az lesz az eredménye hogy belefogsz fáradni egy hét után. Ráadásul a testednek szüksége van a regenerációra, nem kell mindennap futnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!