7nap alatt 14879 kalóriát ettem tehát hízni fogok?
Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 16:14
11/23 A kérdező kommentje:
hát nagyon nem :(
2019. dec. 21. 01:00
12/23 angica8 válasza:
Szia, szerintem 6 hét az nagyon kevés idő, rengeteg türelem és kitartás kell a fogyáshoz ,a gyors fogyás nálam mindig visszahozta a ledobott kilókat☹. Ami most 2000 kalória ,később mikor már megszokod a dolgot lehet kevesebb is . A fejedben döntsd el a dolgot ,és ne csábulj el semmire.
13/23 anonim válasza:
Én ennyitol anorex vagyok dyly
14/23 A kérdező kommentje:
karácsonykor is próbálok majd figyelni,de jauártólújításokkal,tovább megyek
Jan 6.án lesz egy hormon vérvételem is
2019. dec. 21. 19:58
15/23 anonim válasza:
Napi 2000 kalóriával nem lehet fogyni, max megtartani a súlyt, ami most van. Én hasonló paraméterekkel kezdtem a diétát, 1400-1500 kalóriát lőttem be egy napra, és már lement 14 kg, ezt javasolnám neked is.
16/23 A kérdező kommentje:
nagyon jó és igazad van :) miket ettél? Szénhidrátra figyelté?
Mennyi idő után kezdett átszani?
És mikor indúlt be a fogyás??
Bocsi a sok kérdésért
2019. dec. 23. 17:02
17/23 anonim válasza:
15-ös vagyok, július végén kezdtem a diétát, ennyi idő alatt ment le ez a kg. Az első két hét után kezdett el lefelé indulni a mérleg, és kb. 8-9 kg után mondták először, hogy látszik, az további erőt adott :) Szénhidrátra és zsírbevitelre figyelek leginkább, több zöldség, több sovány hús, de vannak "csaló" napjaim is, amikor belefér egy csoki, vagy egy süti, de akkor úgy számolom a nap további részére a kalóriát. Lassan, de biztosan haladok lefelé, neked is ezt tudom javasolni :) A kaloriabazis.hu sokat segít :)
18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,karácsony után bele állok megint!! Nem eszem magam halálra karikor sem!! Köszi mégegyszer
2019. dec. 23. 17:59
19/23 anonim válasza:
Ha ülőmunkát vézel, akkor ez súlytartásra elég kb. Megteheted azt is, hogy nem csak kajából veszel el sokat, hanem pl elkezdesz nem 1500, henem 1700-800 kalóriát enni, de eg héten 2x emész úszni, azán ha már bírja a terded, akkor futni
20/23 A kérdező kommentje:
úgy mennék úszni de nem tudok.
2019. dec. 24. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!