Depresszió mellett fogyókúra? Van valakinek tapasztalata ezzel?
Figyelt kérdés
Sajnos kb fél-egy éve depresszióval küzdök, és közben felszedtem 5-6 kg-t a szokásos súlyomhoz képest. Utálok tükörbe nézni, gyűlölöm, hogy ennyire el vagyok hízva (régen anorexiás voltam), de egyszerűen nincs motivációm elkezdeni normálisan egy diétát, a depresszió ugye azzal jár, hogy nem érdekel az ég világon semmi, csak fekszem egész nap, a sportra sem tudom rávenni magam. Össze-vissza eszem, nincs energiám foglalkozni ezzel, hogy most kalóriát számolják megint meg magamnak külön kiválasszam a kajámat, megtervezzem mit eszem egy nap. Plusz kb az egyetlen örömforrás az életemben az édességek. Bűntudatom van az elhízás miatt, de nem tudok 1-2 napnál tovább tartani egy diétát így.
Valaki járt már így? Hogyan vegyek magamon erőt?
#diéta #fogyókúra #fogyás #depresszió #kalória #édesség #motiváció #mentális betegség #kalóriaszámolás #kcal
2019. nov. 13. 10:36
11/11 anonim válasza:
Értem, és sajnálom... Mindenesetre ne hagyd el magad teljesen, ha már fél-1 éve történtek ezek, ideje túllépni rajta. Tudom, könnyű azt mondani, de hidd el, az élet megy tovább, és lehetsz még boldog. Próbálj a jelenre és a jövőre koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!