Sokat ettem vagy ez jó így?
Elkezdtem egészségesen enni mert szeretnék lefogyni.
Szerintetek ez így sok ? És mennyi kcal lehet?
Reggeli 7-kor: 1 tojásból rántotta (ez csak suli előtt hogy ne legyek éhes)
Tízórai 9-10 körül: 1 szendvics barna toast kenyérből , csirkemell és sajt
Ebéd 2-kor: 1 tányér rizs, 2 szelet natúr csirkemell
Uzsonna 5kor : 1 krémtúró
Vacsora 7-kor: fél tányér rizs
1 szelet csirkemell
Így le fogok fogyni?
Írnátok még egészseges kajakat ?
Egyébként a mozgással nincs baj mert járok edzésre és itthon is mozgok.
Elírtam. Tízórainál csirkemell sonkával eszem a szendvicset.
És ettem ma egy fánkot is sajnos. De több ilyen nem lesz.
Nem ettél egészségesen. Miért nem eszel egyáltalán zöldséget?!
pld.: kaloriabazis.hu ki tudod számolni, hogy mennyi volt a kalória. Az, hogy sok, vagy kevés, ahhoz további adatok kellenének.
Egészséges táplálkozás? 6 féle ételt eszel, és semmi zöldséget, még gyümölcsöt sem... Egyhangú és egyoldalú, vitaminhiányos, minimális rost van benne.
Sós ételekhez mindig egyél zöldségeket. Hús lehet többféle (hal is), rizs helyett/mellett ehetsz párolt zöldségkeverékeket, főzelékeket, salátákat. Ebédre ehetsz leveseket is. Uzsonnára egy marék diót, mandulát, egyéb magvakat, vagy egy kis gyümölcsöt is ehetnél. A változatosság nagyon fontos, hogy hosszabb távon is tartható étrended legyen, ami nem tápanyaghiányos. A rostbevitel növelése kedvez a fogyásnak.
Ma jobban ettem?
Reggeli : barna kenyér, paradicsom , paprika , csirkemell sonka, sajt
Ebéd: gyümölcssaláta: 1 alma , 1 mandarin, kisebb fürt szőlő
Vacsora: 1 tányér rizs, 1 csirkemell ( ezek tegnapról maradtak) és paradicsom
És ettem egy 50 g- os kakaóscsigat uzsira :(
Unalmas, egyoldalú. Attól, hogy folyton csirkét eszel rizzsel ami kb szénhidràtbomba, a barna kenyérről nem is beszélve, annyira nem fogsz lefogyni. Meg ez az 1 tojàsból ràntotta, egy vicc... Fogyàshoz pont a kevesebb ch segít hozzà. Még csak nem is a kalóriamegvonàs a mérvadó, hanem a tàpanyagok arànya, minősége, de úgy csinàlod ahogy akarod. A te dolgod:) ha neked ez jó, egyél így.
Én pl rengeteg zöldséget eszem, húsokat, halat, tojàst, sajtféléket, olajos magvakat, ch csökkentett kenyeret, és nagyon minimàlis krumplit, tésztàt. Szépen fogyok, vàltozatos étrend mellett.
Jobb lett egy fokkal, igen, bár valószínűleg kevés volt a fehérje.
A kakaóscsiga nem véletlenül csúszott be, nem jó ötlet szerintem gyümölcsöket ebédelni. Nem magukkal a gyümölcsökkel van a baj, hanem azzal, hogy ha nem eszel fehérjét és zsírt, gyorsan meg fogsz éhezni. Én akkor szoktam gyümölcsöket enni, ha tudom, hogy 1-2 órán belül ebédelni vagy vacsorázni fogok, rendes ételeket. A főétkezések nálam azt jelentik, hogy eszek valamit, amiben sok a fehérje (jellemzően húsok vagy hal) és hozzá jó sok zöldséget. Néha van benne rizs vagy krumpli is, de csak kis mennyiségben. Eszek leveseket (tészta nélkül), főzelékeket is, ezekben is elég sok a zöldség, kevés a szénhidrát, és jól laktatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!