Hogyan készítitek el változatosan az ételeket?
Kb 2 hete kezdtem a kalóriaszámlálást, de már kicsit unom a menüt... Ebédre azt eszem, amit a család, csak kisebb adagban, viszont a többi étkezésre a szokásos abonett, cs.m.sonka, főtt tojás, tükörtojás, zabpehely, joghurt, körözött, házi krémtúró, stb... Nagyon nehéz odafigyelni hogy a fehérje is meglegyen... és így is csak kb napi 50 g van meg.
Köszönöm a tippeket,
jöhetnek weboldalak, videók, bármik :)
22L
Én fehérje port vennék ha ennyire érdekelne, hogy meglegyenek a makrók. Abba aztán lehet mindenféle gyümit tenni, vagy palacsintának megsütni stb.
Amúgy én annyira nem szoktam variálni.
A reggeli maradt a káros szenvedélyemé: tészta. Kifli akármivel, néha péksütemény (onnan ahol van kalória feltűntetve)
Az ebédnél azokat hagytam meg, amik húsos rizses ételek, vagy főzelékek
A vacsorát változtattam meg teljesen. A 3 szendvics/ fél pizza stb helyett inkább eszek egy tányér levest. Leves félékből elég sok van, szóval nem unok rá egyikre se úgy mint régen a tojásra
Ne ezeket a "diétás" akármiket egyed, semmi értelme ugyanis, mert egyrészt - ahogy már most is észrevetted - ezeket nem lehet hosszú ideig enni, mert nem esik jól senkinek, másrészt fogyani olyan étrenddel érdemes csak, amit a célod elérése után továbbra is tartani tudsz kicsit megemelt kalóriával.
Egyél rendesen mindent, amire kedved van, minél változatosabban, megfelelö mennyiségben a kcal-értéktöl függöen többet vagy kevesebbet.
A fehérjét sem kell mereven eröltetni, ha normális módon étkezel, akkor böven megvan, amennyi szükséges.
Hát, nekem erőltetnem kell a túrót, tojást, hogy meglegyen a napi 50 mg fehérje. Nem csepeg csak úgy össze az elegendő mennyiség. Ha pedig azt enném, csak max kisebb mennyiségben, ami itthon van akkor éhen halnék. Péksüti, tészta kenyér és társai.
Persze ha valakinek saját háztartása van akkor elhiszem hogy nem kell mereven számolgatni, mert kinyitja a hűtőt és egyébként is zöldségköret, Csirkemell, és mozzarella meg ilyenek vannak otthon...
Nem kell csirkemell. A csirkecomb is éppen ugyanúgy jó, a halhús is. Nem kell főtt tojás, lehet frittata is, vagy buggyantott tojás, lágy tojás spárgával stb.
Sajtot is lehet enni, mozzarellát,stb.
Ne dőlj be ennek a hülyeségnek, hogy csak a csirkének a melle stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!