1000 kalória alatt eszem már 3 hete de semmi változás! Mit csináljak?
Emeld meg a napi kcal bevitelt 1400 körülire.
Amit csinálsz, az koplalás.
Hány kiló vagy most?
Az is lehet, hogy nem jól számolod a kalóriákat, nekem volt egy barátnőm, akinél kiderült, hogy végig kevesebbet számolt, mint amennyit elfogyasztott.
Milyen mellékhatások jelentek meg?
Lehet, hogy komolyabb egészségügyi gondok is vannak a háttérben.
57 kg körül vagyok. Olyan mellékhatások, mint például: anyagcsere lelassulása, havi vérzés megállása, fáradtság.
Lehet igazad van. Múlt hét óta mérem pontosan mérleggel a kajámat de menzás vagyok ott pedig csak saccolni tudom mennyit eszem. Emellett a családom nem tud erről az egészről bár apum megjegyezte, hogy keveset eszem. De mindig sunyiban mérem le azt amit megeszek.
Ha nem vagy megelégedve magaddal akkor irány a konditerem és építs formás feneket, combokat stb.
Nem a koplalástól lesz szép alakod
De azért első körben fordulj szakemberhez a kezdődő anorexiáddal
Már a kérdés olvasásakor sejtettem, hogy te leszel az, aki egy másik kérdéshez írt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas_..
Nem véletlenül írtak az emberek olyan válaszokat ott, épeszű ember nem segít anorexiásnak fogyni. Lehet, hogy te nem látod, hogy problémád van, de attól még bajban vagy, maradandóan is károsíthatod a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!