Valakinek sikerult eredmenyt elernie hasleszoritoval?
Figyelt kérdés
Mar az elejen leszogeznem, hogy sportolok es dietazom is termeszetesen!!!!
Sajnos egy maganeleti melypont miatt magamra szedtem 10kilo plusszt. (53 kg —> 63 kg) borzasztoan zavar es egeszsegugyi tunetei is vannak (vercukor), ugyh elkezdtem ujra sportolni es dietazni. Viszont a hasam meg mindig kidoborodik, mintha jol be lennek zabalva. Egeszen lent, ugy nehek ki mint amikor terhes voltam es elkezdett kerekedi lent a pocakom.
Na a kerdes lenyege hogy segithet a hasleszorito? Valakinek van vele tapasztalata?
#Hasleszorito
2019. jún. 11. 07:41
1/4 anonim válasza:
A hasleszorító csak a szülés utáni első 6 hétben segít, hogy visszahúzódjon a has. Utána már semmit nem ér.
2/4 anonim válasza:
A hasizmaid rendben vannak, nem attól lóg? Nem puffadsz? A tartásod jó?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem log a hasam egyaltalan:) hanem kidoborodik. Mondom azert itt nem arrol van szo h 70kilora hiztam. 63 volt a max, most vagyok 59.
2019. jún. 12. 15:33
4/4 A kérdező kommentje:
Ja es 170 cm
2019. jún. 12. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!