Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Lehet a kv elhagyása volt a gond?

Lehet a kv elhagyása volt a gond?

Figyelt kérdés
Sziasztok érdekes dolgot fedeztem fel.... az ételek nem változtak viszont a jo erős kotyogos kv-t tejjel cukorral el hagytam és jött helyette a 3:1 "kv" lehetséges az hogy a normális kv abbahagyasa miatt kezdtem hizni??? Napi szinten eléggé sokat ittam anno.... Ja és nem nem 15 éves hülye vagyok hanem 23 éves anya aki érdekes összefüggést talált
2019. máj. 15. 16:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Annyira nem vagyok meglepve, hogy egy élelmiszertechnológus ennyire szűklátókörű. Nyilván az oktatás tehet róla. Ismerek személyesen élelmiszeripari szakembert, na őt aztán nem lehet meggyőzni arról, hogy nem kellene annyit feldolgozott xart enni nap mint nap, hiszen ebben dolgozott egész életében, ezt tanulta. Amúgy cukorbeteg és eléggé romokban van az egészsége. Ő is úgy gondolja, hogy én nem értek hozzá, mert nem ez a szakmám.

Egyébként a szövegértésemmel nincs gond, többek között angol szakfordítással foglalkozom, és évek óta olvasok táplálkozással kapcsolatos tanulmányokat, orvosi cikkeket, könyveket, főleg angol nyelven, mert érdekel. Már jó ideje nem fogyasztok feldolgozott ételeket, és sokat javult az egészségi állapotom.

2019. máj. 18. 08:55
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Phd-s biologus es elelmiszertechnologus, es elelmiszerbiztonsági mernok vagyok. Az egy dolog, hogy el tudsz olvasni valamit, es megint mas, hogy meg is erted. En is el tudom olvasni a gravitacios hullamokrol szolo cikkeker, meg sem ertem, mivel nincs hozza megfelelo tudasom a temaban. A kulonbseg csak az, hogy en nem megyek fel forumokra a temaba okoskodni, mint te es nem.mondom azoknak, akik jartasak a temaban, hogy ostobak. Ennyit rolad
2019. máj. 18. 09:55
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Te egyre magasabb szinteket lépsz a fórum kezdete óta a szakma berkein belül...Figyelj, ha ennyire magabiztos vagy a tudásodban akkor minek bizonygatni? Majd bele szakadsz és nevetség tárgyává teszed magad. Nincs egy épkézláb érved, azon kívül, hogy ki vagy te és neked nincs idôd 5 éves szinten lévôknek magyarázkodni. De az a vicc, hogy mégis mindig visszajössz ehhez a kérdéshez. Tudom elôre, hogy azt fogod mondani, mert fáj a butaság, hogy mi nem értünk hozzá, stb., stb...Hogyne. Itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Részemrôl lezártam és ezt ajánlom a másik kommentelônek is, aki a cikkbôl idézett, mert te menthetetlen vagy.

2019. máj. 18. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!