Pajzsmirigy+Slim-et szed valaki?
Én megvárnám az eredményt vele.
Bizonyára jód van benne, azt én is próbáltam, de mivel a hormonjaim rendben voltak, nem segített, sőt, kipöttyösödött tőle a bőröm.
Ellenkező esetben nyilván segíthet, de ha baj van, felírnak neked rá hormont.
Egyébként ezzel kapcsolatban még a méhpempő is segíthet, ha természetes megoldást keresel.
(Nincs jód benne, épp ettől jó pajzsmirigy vitamin, nem minden pajzsmirigyesnek szabad jódot bevinni akinek szabad annak sem szintetikus hanem természetes formában csak ezt sok pajzsmirigy betegnek nem mondják el csak annyit mondanak a jód hiány miatt alakul ki a pj alulmüködés miközben ez nem mindenkire igaz és akire igaz annak se a jódpótlás szintetikusan a megoldás)
Én szedtem/szedem 3 hónapig szedem aztán 1 hónapig nem így hatásosabbnak érzem nem szokik annyira hozzá a szervezetem. Nagyon jó vitamin pj alulmüködéssel küzdőknek de önmagában ne várj tőle eredményt. Azonban ha valóban pj alulmüködésed van segíteni fog van benne organikus szelén és egyéb jóságok a pj-re. Nekem inkább a közérzetemen és az energia szintemen javított ami persze megdobta a fogyokúrám de önmagában ezek nem csodaszerek.
Én egy hete szedem ,,kipöttyösödöt a fülem alatt két oldalt
Úgyhogy abba kell hagynom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!