Pajzsmirigy slim kapszula segíthet újra beindítani a fogyást?
Figyelt kérdés
20 kg-ot fogytam eddig, viszont most jó ideje stagnál a dolog.Próbáltam picit ezen azon változtatni, de még sem indul meg a mérleg.
Ez a kapszula segíthet valamit? Érdemes kipróbálni?
(Kolly étrendjét követem, edzés heti 3 edző termi)
2018. máj. 8. 13:01
1/3 anonim válasza:
Fogyni nem feltétlen fogsz, viszont lehet belöle igen komoly pajzsmirigybetegséged, ami életed ve´gßeig elkísér!
2/3 anonim válasza:
Azt nem tudom, de hogy a vitaminoktól és előírt adagban bevitt gyógynövénykivonatoktól nem lesz pajzsmirigybeteg, merthogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, az biztos. [link]
3/3 anna.love válasza:
Emberek egyszerűen viccesek vagytok
Pont valamelyik nap olvastam egy fitness fòrumon hogy egèzsèges testèpìtők thyrox ot szendnek hogy fogyjanak..
Nekem alulműködik azèrt kaptam
De hogy egèzsèges emberek akarjàk szedni hogy fogyjanak tőle az vicc
Amùgy egèzsèges ember nem fog tőle fogyni.
Mozogni kell ès normàlisan ètkezni
Annak lessz hatàsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!