SOS! Bio C. L. A + T kapszula VS. Bio Slim Duo? Melyiket válasszam a kettőközül? Egyáltalán ezek jók? Tapasztalatok? És vannak mellékhatások? Megéri?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve.Tudom fontos az étkezés, meg a mozgás is és én figyelek ezekre, csak ha lehetne meggyorsítanám a fogyást. Előre is köszönöm!! <32013. máj. 21. 20:09
1/2 anonim válasza:
Bio cla....
Igyál házi tejet....a CLA a tejzsírban található természetes formájában
Én rost tablettát rágtam..tényleg telítettség érzetet nyújt...
2/2 anonim válasza:
Ui..
Mit jelent a gyorsítás, a normális az heti 1,5 kg, ha gyorsabban fogyaz, akkor nem húzódik össze a bőr, ráadásul tuti visszajön...
Tesóm -40 kgnál tart, heti 1,5 kgmal...a bòre gyönyörűen visszahúződik, nagyon sokat edz, hogy az izma ne tűnjön el, meg sem mondod ha nem ismered, hogy fogyott, teljesen egészséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!