Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » SOS! Bio C. L. A + T kapszula...

SOS! Bio C. L. A + T kapszula VS. Bio Slim Duo? Melyiket válasszam a kettőközül? Egyáltalán ezek jók? Tapasztalatok? És vannak mellékhatások? Megéri?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve.Tudom fontos az étkezés, meg a mozgás is és én figyelek ezekre, csak ha lehetne meggyorsítanám a fogyást. Előre is köszönöm!! <3

2013. máj. 21. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Bio cla....

Igyál házi tejet....a CLA a tejzsírban található természetes formájában

Én rost tablettát rágtam..tényleg telítettség érzetet nyújt...

2013. jún. 3. 07:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ui..

Mit jelent a gyorsítás, a normális az heti 1,5 kg, ha gyorsabban fogyaz, akkor nem húzódik össze a bőr, ráadásul tuti visszajön...

Tesóm -40 kgnál tart, heti 1,5 kgmal...a bòre gyönyörűen visszahúződik, nagyon sokat edz, hogy az izma ne tűnjön el, meg sem mondod ha nem ismered, hogy fogyott, teljesen egészséges...

2013. jún. 3. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!