Gyakori kérdéseken láttam egy hírdetést amiben az volt, hogy egy különleges gyümölcsel heti 20 kilót fogyhatok, valakinek bevált?
Akármit eszel vagy nem eszel, heti 2 kilónál több nem fog lemenni mozgás nélkül, hacsak nem eleve hatalmas a kalóriaigényed vagy valami extrém helyzetről van szó (pl. kiraknak meztelenül kemény fagyba, az több kalóriát éget. esetleg maxig csapolják a véredet, az is veszteség).
Honnan okozna egy gyümölcs misztikusan napi 3000 kcal deficitet? Nyilván hülyeség, csak nem értem, hogyan hiheti el ezt bárki. OK, hogy tudatlan, álmodozó kövér emberekkel van tele a világ, de ez azért már orbitális baromság...
Egyszer pajzsmirigy gyulladásom volt, szinte semmit nem tudtam enni. Egy hónap alatt fogytam 10 kg-t.
Napi kevés, de rendszeres testmozgással és az evésre való odafigyeléssel, három hónap alatt fogytam 9 kg-t.
A 90 napos diétával az első héten 4 kg-t, a többi fokozatosan ment le, a végére összesen 9 kg-ot fogytam.
(Sajnos mindig visszajött utána.)
Nem reális a heti 20 kg fogyás és veszélyes is.
Évekig kilóra pontosan tartottam a súlyomat. Az utóbbi egy hónapban minden fogyási szándék nélkül fogytam 4 kilót. Az étvágyam meg megnőtt, és nem fogtam vissza magam, zabáltam. Most aggódom, ez a fogyás nem-e valamilyen betegség előjele.
Ami a hirdetett gyümölcsöt illetei, fogyaszthat. Csak annyit kell belőle venni, hogy ne maradjon más kajára pénzed.
Feltalálhatnák már a hiszékenység elleni gyógyszert! Bár lehet, hogy gyorsan felvásárolnák szabadalmat a hiszékenységből meggazdagodó széhámosok, nehogy valaki elkezdje gyártani.
Ha igazán fogyni akarsz, egyik nap áss egy köbméteres gödröt, másnap meg temesd be. Csináld ezt néhány hónapig, meglátod, fogyni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!