Crazy Fit-tel lehet fogyni?
Kedves második válaszoló, tudsz nekem valamit mondani ezzel a géppel kapcsolatban? Mert én most járok egy szalonba, ahol van ez a gép, és nagyon jónak gondolom. Az amerikaiak odavannak érte... volt aki azt írta, hogy 2,5 hét alatt fogyott 7 kg-t. Belinkelem, mégis miről van szó:
szia, a második válaszoló vagyok.
megnéztem a videót, nekünk nem ilyen van, ez már profibbnak tűnik a miénk ha ráálsz nem kezd el rázni, hanem van egy szalag, amibe belebújsz és ha megnyomsz egy gonbot, a gép azt kezdi el rázni...az meg téged:)
igazából nem tudok túl sokat mondani, mert nem használtam sokat ezt a gépet, de anyukám mesélte,hogy, anno, ha centrifugázott a mosógép, és nagyon rázott, ráült, hogy ne ugrálja körbe a fürdőszobát...szerencsés mellékhatásként két hét alatt lefogyott pár kilót...persze azér nem túl sokat...szóval ha a rázás a lényeg....de nem értek hozzá, sajna, nem nagyon tudok megbízható infókat mondani...mindenesetre a vérkeringésnek jót tesz :)
nekem van ilyen gépem, és szerintem nagyon jó, érzem hogy megdolgoztatja a hájat
eredmény még nincs, ma kezdtem a fogyikúrát és tegnap jött meg a gép... viszont október óta jártam heti 1x konditerembe és csak ezt a gépet használtam. és működött, a gatyáim lötyögnek. pedig csak heti 1x 10 percet használtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!