Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Futáson kívűl, melyik mozgásfo...

Futáson kívűl, melyik mozgásformával lehet még fogyni?

Figyelt kérdés
Futnom nem lehet. Uszoda drága nekem, viszont muszáj lenne fogynom néhány kg-ot. (diéta rendben)
2010. jún. 17. 22:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
biciklizés
2010. jún. 17. 23:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez még jól is hangzik,de mennyit kellene tekerni, és mennyire intenzíven,hogy fogyjak is?
2010. jún. 17. 23:13
 3/10 anonim válasza:
53%
kőmüves segéd lefogysz felizmosodol és pénzt is kapsz:)
2010. jún. 17. 23:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
bármivel: bringázás, séta, tempós séta, torna, túrázás, görkorcsolya, kutyasétáltatás, úszás, kosárlabda, röplabda, strandlabda....stb
2010. jún. 17. 23:31
 5/10 anonim válasza:
100%
Lovaglás. Amikor én még gyerekkoromban elkezdtem 3 hét alatt 10 kgot fogytam lement minden feleslegem. Azóta már hivatásos díjugrató vagyok, de akármennyit ehetek akármiből nem hízok semmit. Igaz nekem naponta min. 3 órás edzésem van.
2010. jún. 17. 23:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Bármivel, csak csinálni kell.
2010. jún. 18. 09:01
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Hát a lovaglás is olyan, hogy ember függő. Én 13 éves koromtól lovagolok, de soha nem fogytam tőle, viszont nagyon formás vagyok. Főleg a fenekem, combom. Én a biciglit ajánlanám. Napi 2 óra, heti 4 alkalommal.
2010. jún. 18. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Első vagyok. Hát én már több éve bringázom ,és meg kell mondjam elég sokat fogytam. Ha csak visszamenőleg nézzük, az utolsó 1 évben több mint 6 kilót,de úgy,h nem igazán figyeltem oda a kajálásra,csak kicsit egészségesebben ettem,de persze ezzel nem azt mondom,h másnak sem kell,mert azt azért tudni kell,h amúgy is vékony voltam,tehát nekem nem a fogyás volt a cél.

A biciklizés mellett, mondjuk hullahoppozhatnál:)(Formálja a hasat és egyáltalán nem meg eröltető!)

És akkor azt már kardió "edzésnek" is lehetne hívni. Úgy a leghatásosabb. Vagy ha utána valami mást csinálsz.

De biciklizéshez megfelel a szobabicikli is:) Van aki nem szeret kimozdulni :)

2010. jún. 18. 10:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint, azt elfelejtettem írni,hogy milyen gyakran. Szerintem az a lényeg,h folyamatosan eljárj. Először mondjuk olyan 15-20 perc, aztán növelheted a megtett időt. De itt inkább a gyakoriságon van a hangsúly. Egy héten olyan 4-5 nap az megfelelő.
2010. jún. 18. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem sincs sok feleslegem, csak pár kg. max 5. Eddig 2x sikerült leadnom: 1. Először mikor vmi hiperszuper 1 hetes diétát csináltam, ami 2 héten belül vissza is jött.

2. Mikor vettem egy szobabiciklit a diákmelómból megkeresett pénzemből, és heti4-5x kb 45 percet tekertem. De annyira élveztem, h rendszeres lett, zenével a fülembe volt a legjobb, meg énekeltem közben :D, vagy a sorozatomnál. Ez az, ami számomra a legmegfelelőbb, mert szeretem is, ha meg jó idő van, fogom magam és barátnőmmel túrázunk egyet.

A futás az nálam is kilőve, szar helyen lakok, messze mindentől, meg cigányok laknak erre, rubint rékáztam egy időben, folyton izomlázam volt, meg vmit elcsesztem mert a combra való gyakorlatoktól sokkal vastagabb lettem( sztem a kaja :D). Úszás nekem is drága, meg a kondi is jelenleg, pedig oda is szívesen mennék.

Szal a bicaj jó. Nem gyors az eredmény, de de én pl csak így értem el a legtöbbet.

2010. jún. 19. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!