Mit szedjek (és egyek), hogy lefogyjak 2 hét alatt kb.4 kilót?
Zöldséget csirkehússal.
Én úgy fogytam le, hogy halat/csirkehúst ettem felváltva, mindig másmilyen nyers zöldséggel. Napi 3x(reggel 7 délben és este 5) annyit, hogy összesen 600kcal legyen az egész nap. Ehetsz többet is, de akkor lassabban fogysz.
Mellé nem árt a mozgás, én nem sportolok, csak otthon csinálok felüléseket meg guggolásokat, ettől szebb lesz az alakod.
Étvágycsökkentőt ln nem ismerek, ez inkább akaraton múlik, ha van akaratod, akkor lemegy az étvágyad:)
Ha semmit nem eszel, akkor is esélyes, hogy nem fogsz ennyit fogyni zsírból. Én életmódot váltanék, fogynék 2 kilót, a többiek úgysem veszik észre a maradék kettőt, de lemenne az is.
Az életmódot megtartanám, nem híznék vissza és ha lehet, kezelném a testképzavaromat, de legalábbis a hibás terminológiámat s hozzáállásomat. +4 kg nem dagadt, de az enyhe kövérségtől is roppant messze van. Pici felesleg, ami persze akár ronda is lehet, ha egyetlen területre ugrik fel. Ha ennyire kiakaszt 4 kiló, máskor az első jelnél fogd vissza magad.
Hát ha versenyre mennél és azért kell akkor szénhidrát, folyadék csökkentés, kell.
Ha valóban fogyni szeretnél akkor egyél 1500 kalóriát és le fogsz fogyni, mozogj mellette és tuti lesz a siker, a másik kettőt pedig a kövi két hétben.
De ha nem sikerül akkor se koplalj, mert csak hizol tőle.
Remélem sikerülni fog, de legyél türelmes, nem két hét alatt szedtél fel 4 kgt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!