Milyen íze van a Hunyadi víznek?
Figyelt kérdés
Ez sima keserűsós víz, vagy nem annyira borzalmas?2010. jún. 15. 16:44
1/6 anonim válasza:
Annyira borzalmas. De ez béltisztításra van... Kétszer ittam életemben. Először még csak alul jött ki minden. Másodszor viszont kb. 2dl után felül :)
Tagadhatatlanul kitisztít, de pokoli íze van.
2/6 anonim válasza:
Hunyadi János keserűvíz, az egész világon használt magyar keserűvíz. A budai Dobogókőben fakadó különböző töménységű vizekből elegyítés útján állítják elő a forgalomba kerülő 38%-os palackozott H.-et Literenkint kb. 21 gr. glaubersót és 14 gr. keserűsót tartalmaz.
Tehát csak 1,4dkg keserűsót tartalmaz és 2,1dkg Glaubersót ami enyhébb mint a keserűsó. Ez nem lehet nagyon keserű.
4/6 anonim válasza:
"Pedig az,úgy hánytam tőle"
Akkor te túlérzékeny vagy mert 80%-nak semmi baja nem lesz tőle.
5/6 anonim válasza:
Semmi értelme nincs ilyen fosató vizeket inni,nem fogsz lefogyni attól hogy kifosod a vizet meg a bélflórádat.
6/6 anonim válasza:
szerintem iható, nem azt mondom hogy nagyon finom és bambi ízű, de ha gyorsan lehúzod nem is érzed, én nem fostam tőle és nem is hánytam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!